Dezasamblarea lui Samsung Gear Live

1951

Dezasamblarea Samsung Gear Live dezvăluie un procesor Snapdragon 400 și componente compacte. Dezasamblarea dispozitivelor mobile este la fel de comună ca lansarea unui nou smarthphone Samsung, fiecare dispozitiv având parte de acest „tratament” imediat după lansare.

Gear Live, primul smartwatch cu sistem de operare Android de la Samsung (unul dintre cele două smartwatch-uri Android disponibile pe piață) a fost dezasamblat de către experții de la AnandTech și comparat cu G Watch, primul smartwatch produs de către LG, oferindu-ne o imagine a interiorului celor 2 mici dispozitive. Una dintre cele mai surpinzătoare dezvăluiri a fost prezența în ambele dispozitive a procesorului Snapdragon 400, prezent de asemenea în multe dispozitive mid-range, bineînțeles chip-ul fiind downclocked, folosind probabil un singur core o dată. Utilizarea aceluiași chip la ambele dispozitive este un semn clar că Google ia în serios fragmentarea sistemelor Android Wear și că ar putea limita modificările dispozitivelor ce rulează această platformă.

AnandTech a observat de asemenea prezența în Gear Live a unor circuite interne mai compacte, fapt ce poate fi atribuit experienței Samsung pe piața smartwatch-urilor.

Dezasamblarea Samsung Gear Live - ilovesamsung