Difuzorul Samsung cu Bixby va fi lansat în a doua jumătate a lui 2018

1299

Samsung lucrează de ceva timp la difuzoarele sale inteligente și a anunțat că speakerul inteligent, care ar fi alimentat de Bixby 2.0, va fi gata în a doua jumătate a anului 2018. Samsung a oficializat în cele din urmă Galaxy S9 și Galaxy S9+ și președintele Samsung mobile DJ Koh a anunțat cu această ocazie că un produs pliabil Galaxy va veni pe piață la un moment dat.

DJ Koh a asigurat că telefonul pliabil Galaxy X nu este un gadget oarecare, dar că Samsung dorește să se concentreze asupra acestui dispozitiv din respect față de utilizatori. „Trebuie să fim siguri că oferim cea mai bună experiență a utilizatorilor când lansăm o nouă categorie„.

El a confirmat într-un interviu acordat lui Wall Street Journal că un difuzor premium Samsung cu Bixby, activat de voce, vine probabil în a doua jumătate a acestui an.

Celelalte firme din acest domeniu precum Apple, Amazon și Google și-au dezvăluit deja difuzoarele inteligente, Facebook se pare că lucrează la difuzoarele sale inteligente iar Samsung nu poate rămâne în afara cursei. DJ Koh a anunțat că difuzorul va veni în mai multe modele.

DJ Koh spune: „Când introducem primul model, nu vrem să dăm impresia că Samsung a livrat un model de masă oarecare. Vrem să ne concentrăm pe calitate și pe mai multă valoare„. Declarația lui Koh sugerează că difuzorul premium cu Bixby se va vinde pentru un preț cel puțin similar cu cel al rivalului său Google, Home Max. Dacă Samsung intenționează să realizeze acest lucru, trebuie să convingă oamenii de calitatea hardware-ului și a sunetului, care trebuie să fie peste Home Max.

Samsung și-a făcut publice intențiile de a-și extinde serviciul de voce dezvoltatorilor terți și la casele inteligente (smart homes), în luna octombrie a anului trecut. La începutul acestui an, Samsung a anunțat o extindere a serviciilor sale de voce prin anunțarea modelului Bixby 2.0, care va fi adăugat la dispozitivele inteligente de acasă și va fi un suport pentru dezvoltatorii terți și pentru platforma IoT.

IoT – Internet of Things, în traducere Internetul Obiectelor. Este un concept ce presupune folosirea Internetului pentru a conecta între ele diferite dispozitive fizice, vehicule, aparate de uz casnic, toate integrate cu electronică, software și senzori care permit acestor obiecte să se conecteze și să facă schimb de date și servicii formând astfel o rețea de obiecte.

Samsung va lansa difuzoarele inteligente cândva în a doua jumătate a anului 2018, dar nu sunt cunoscute încă detalii despre data exactă a lansării, caracteristicile și prețul. Este posibil să fie lansat odată cu Samsung Galaxy Note 9 la IFA Berlin 2018.

VIAIotgadgets
SURSĂGsmarena