Dimensiunile ecranului pentru Samsung S7 și S7 Edge descoperite

4502

A existat multă confuzie în ultima vreme în ceea ce privește dimensiunea ecranului pentru viitoarele telefoane de top ale producătorului high-tech Samsung – Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge – deoarece constructorul de telefoane sud-coreean a testat multe prototipuri cu specificații diferite.

O variantă de Galaxy S7 dezvăluită prin site-ul etalon de referință Geekbench zilele trecute, a indicat un display QHD cu o diagonală de 5,1 inch. Recent, dimensiunile ecranelor lui Galaxy S7 și a rudei sale Galaxy S7 Edge a fost au zărite într-un listă de import de la site-ul chinezesc Zauba.

Bazându-ne pe aceste liste, smartphone-ul cu numărul de model SM-G930R4  adică Galaxy S7 este echipat cu un diplay de 5.1 inch, în timp ce SM-G935R, (număr de model pentru   Samsung Galaxy S7 Edge) este echipat cu unul de 5,5 inch. Aceste valori corespund cu dimensiunile recent dezvăluite în testele unui alt site de referință, benchmark-ul AnTuTu. Totuși, o variantă de Galaxy S7 Edge pentru AT&T a fost „scăpată” cu un display de 5.1 inch, însă informația nu a fost confirmată.

Speculații și zvonurile despre aceste două viitoare telefoane mobile de la Samsung Electronics vor continua să apară în ritm susținut iar noi vă vom ține la curent cu toate noutățile.