Conform DisplayMate, Galaxy S9 are cel mai bun ecran, culorile sunt perfecte!

1668

DisplayMate a testat noul ecran OLED al recent prezentatului Samsung Galaxy S9, iar verdictul este: acesta este cel mai bun ecran OLED creat vreodată pentru un smartphone. Un titlu care a fost acordat acum câteva luni ecranului OLED al lui iPhone X de la Apple.

În România Samsung Galaxy S9 este deja listat la precomandă, de:

Compania DisplayMate scoate în evidență în special redarea culorilor. DisplayMate crede că în acest punct, ecranul lui Galaxy S9 este „practic imposibil de a fi diferențiat de perfecțiune„.

Există în special două domenii în care cine este cel mai bun nu poate fi pus sub semnul întrebării, este vorba despre calitatea extraordinară a senzorilor foto și fenomenalul ecran de pe Galaxy S9. Potrivit DisplayMate, Samsung Galaxy S9 poate să pretindă fără nici un fel de discuții că are cel mai bun ecran pus vreodată într-un smartphone, dintre toate smartphone-urile produse de toate firmele.

În mare parte un astfel de verdict era de așteptat din partea DisplayMate, ei au dat aproape întotdeauna ecranelor OLED, produse de Samsung Display, cele mai mari note.

Cel mai important premiu, din partea DisplayMate, pentru ecranele realizate de Samsung în ultimii ani a mai fost luat și de ecranul lui Galaxy S7, Galaxy S8 și S8+ și de Samsung Galaxy Note 8. Ecranul OLED aflat pe Apple iPhone-X este fabricat tot de Samsung prin subsidiara Samsung Display. Acum ecranul lui Galaxy S9 și S9+ a primit titlul de cel mai bun ecran de pe un smartphone.

Este perfect spune DisplayMate!

DisplayMate este un standard industrial american pentru optimizarea, calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje, monitoare, afișaje mobile, televizoare HD și toate tehnologiile afișare, LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasmă. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste editoriale și recenzii și de cei mai importanți producători de afișaje.

Firma scoate în evidență, în special, fidelitatea deosebit de mare a culorilor „imposibil de distins vizual de cele perfecte” și luminozitatea „cu 20% mai puternică decât la Galaxy S8„. DisplayMate mai amintește despre distorsiunile foarte mici de culoare în luminozitatea în funcție de un unghi anume (29% mai puțină luminozitate la un unghi de 30°, practic distorsiunile de culoare sunt imperceptibile). Nici nu ne-am fi așteptat la altceva de la Samsung.

Din punct de vedere vizual, este ușor să confundați designul modelelor Galaxy S8 și Galaxy S9. Zvonurile de dinainte de lansarea noul smartphone, au sugerat un ecran mai mare, cu o margine de jos mai subțire, dar în cele din urmă am găsit exact același factor de formă cu excepția rotunjimii din colțurile ecranului, mai puțin „rotunde”.

SURSĂPhonAndroid