Mai multe dispozitive Galaxy Enterprise vor avea garanție extinsă

269
Galaxy Enterprise
Sursa foto: via sammobie.com

De obicei dispozitivele lansate de Samsung, telefoane sau tablete, Galaxy Enterprise vin cu mai multe facilități decât dispozitivele normale lansate de companie. Acum am aflat că Samsung își schimbă politica de garanție pentru dispozitivele Galaxy Enterprise Edition lansate în 2023. Schimbarea aduce beneficii clienților, deoarece aceștia pot profita de siguranță extinsă, indiferent dacă au sau nu pachetul Care+.

Samsung a oferit inițial o garanție comercială de 2 ani pentru dispozitivele Galaxy Enterprise Edition, telefoane sau tablete. Potrivit SamMobile, ieri compania a anunțat că va extinde garanția comercială la trei ani pentru anumite dispozitive. Este vorba despre cele lansate în acest an. Mai precis, acestea sunt Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra, Galaxy A34, Galaxy A54 și chiar și Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+ nou lansate.

Dispozitive Galaxy Enterprise cu garanție pe trei ani

Cu această schimbare, un client Galaxy Enterprise poate beneficia acum de un total de patru ani de garanție comercială. Este vorba de trei ani garanție oferită din start + un an pentru dispozitivele acoperite de asigurarea Samsung Care+ for Business. Totuși, Samsung a spus că extiderea garanției pentru dispozitivele Galaxy Enterprise poate varia în funcție de piață.

Samsung și-a anunțat noua politică de garanție extinsă pentru dispozitivele Enterprise prin portalul său Samsung Franța. Aici, directorul pentru afaceri mobile profesionale la Samsung Electronics France a declarat: „… această inițiativă reflectă angajamentul nostru de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a sprijini succesul companiei. partenerii noștri de afaceri.”

Cu toate acestea, pentru mai multe informații despre gama Enterprise Edition, Samsung îndrumă cititorii către portalul English Enterprise Edition. Asta înseamnă că politica de garanție extinsă ar putea fi în vigoare în mai multe țări nu numai în Franța. Cu toate acestea, schimbarea politicii ar putea depinde de piață și s-ar putea să nu se aplice oriunde compania vinde dispozitive pentru întreprinderi.

Knox Suite include funcții și instrumente exclusive pentru dispozitivele companiilor. De exemplu: Knox Authentication Manager, Knox Capture, Knox Mobile Enrollment Advanced Profile, acces rapid la Instrumentul de asistență la distanță și multe altele.

Dispozitivele Galaxy Enterprise Edition oferă până la cinci ani de corecții de securitate la fel ca majoritatea telefoanelor și tabletelor Galaxy din zilele noastre. De asemenea, oferă acces gratuit la Knox Suite timp de un an și acum trei ani de garanție comercială. Knox Suite oferă instrumentele necesare administratorilor pentru a securiza, implementa, gestiona și analiza dispozitivele Galaxy din flota companiei lor.