Donald Duck AR Emoji este acum disponibil pentru Galaxy S9

1121

Samsung își ține promisiunea de a aduce mai multe personaje celebre din filmografia Disney la caracteristica AR Emoji a lui Samsung Galaxy S9 prin adăugarea lui Donald Duck ca opțiune emoji. O actualizare a modului camerei AR Emoji este disponibilă din magazinul Galaxy Apps de pe Galaxy S9 și, odată ce îl instalați, veți putea să-l faceți pe Donald Duck să vă copieze expresiile faciale și să vă transforme vocea în stilul de vorbire folosit de cea mai îndrăgită rață din lume.

În România Samsung Galaxy S9 este listat de:

Donald Duck este al treilea personaj care urmează să fie adăugat la AR Emoji, urmând lui Mickey Mouse și Minnie Mouse. Samsung va aduce și alți eroi din noile personaje Disney, cum ar fi The Incredibles. Incredibilii, este un film american de animație cu supereroi din anul 2004, scris și regizat de Brad Bird și lansat de Walt Disney Pictures.

The Incredibles va fi lansat mai târziu în acest an, la fel și Frozen tot în cursul acestui an. Frozen este un film de animație 3D realizat pe calculator de studiourile Walt Disney și lansat de Walt Disney Pictures. Filmul este inspirat de basmul lui Hans Christian Andersen „Regina zăpezii”.

Dacă nu ați încercat încă Disney AR Emoji pe Samsung Galaxy S9, vă prezentăm un mic ghid care vă poate ajuta să începeți rapid. Dacă aveți deja instalat Mickey și Minni Mouse emojis, puteți adăuga Donald Duck prin descărcarea actualizării AR Emoji din aplicația Galaxy Apps de pe Galaxy S9 sau S9+.

Walt Disney – Walter Elias Disney a fost un regizor, producător, animator, scenarist și antreprenor american, câștigător de 22 de ori al premiilor Oscar. Numele său este unul comun în orice casă americană și este cunoscut mai ales în rândul copiilor.

De asemenea, puteți actualiza AR Emoji prin intermediul aplicației Cameră. Deschideți aplicația, treceți la modul de fotografiere AR Emoji, atingeți butonul „+” din partea dreaptă jos, apoi atingeți miniatura Mickey Mouse, care vă va duce direct la lista de aplicații AR Emoji din Galaxy Apps. Descărcați actualizarea, apoi reveniți la cameră pentru a începe să utilizați emoji-ul Donald Duck. Și bineînțeles să mimați, să vorbiți ca Donald și să vă distrați.

SURSĂSamMobile