Acasă Stiri Dr. Macaron - Un marsupiu inteligent marca Samsung C-Lab

Dr. Macaron – Un marsupiu inteligent marca Samsung C-Lab

A avea un copil înseamnă, să ai pe cineva pe care îl iubești mai mult decât pe tine. Este experiența cea mai plină de satisfacții care o poate avea cineva.

A transporta un copil mic, este o activitate destul de grea și obositoare. Un dispozitiv pentru transportat copilul devine de multe ori o necesitate. Dar, curelele și centura din talie pun de multe ori o presiune inutilă pe corpul tău, sau și mai rău, acest mijloc de transport pentru copii poate arăta urât.

Samsung C-Lab (un laborator creativ de la Samsung Digital pentru proiecte inovatoare) o divizie de tehnologie a Samsung Electronics, își propune să promoveze inovația pentru a rezolva aceste probleme.

Rezultatul este un marsupiu de transport și sprijin pentru sugari, care monitorizează sănatatea copilului și este confortabil în egală măsură pentru părinți și copii.

Numele este Dr. Macaron.

Dr. Macaron distribuie „încărcătura” care solicită corpul tău, astfel încât mămicile să poată fi concentrate doar asupra copilului din marsupiu. Bretelele au fost ascunse vederii cu un design inovator și elegant.

marsupiu-inteligent-dr-macaron-poza-1

Modernul marsupiu, nu este doar un mijloc de transport pentru sugari, ci și un serviciu inteligent de îngrijire pentru copii. Are un senzor în scaunul de transport care monitorizează când trebuie schimbat scutecul, și pentru a ști cât timp ai stat în picioare, când ai nevoie de pauză.

Marsupiul are în exterior un învelis moale, iar in interior o căptuseală și mai moale, catifelată, o adevărată desfătare pentru copilul tău.

marsupiu-inteligent-dr-macaron-poza-2

Folosind tehnologie modernă și design nou atrăgător, Samsung Electronics prin C-Lab, este în căutarea unor soluții unice și diferite pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi, în toate domeniile de activitate.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...