Dr. Macaron – Un marsupiu inteligent marca Samsung C-Lab

1656

A avea un copil înseamnă, să ai pe cineva pe care îl iubești mai mult decât pe tine. Este experiența cea mai plină de satisfacții care o poate avea cineva.

A transporta un copil mic, este o activitate destul de grea și obositoare. Un dispozitiv pentru transportat copilul devine de multe ori o necesitate. Dar, curelele și centura din talie pun de multe ori o presiune inutilă pe corpul tău, sau și mai rău, acest mijloc de transport pentru copii poate arăta urât.

Samsung C-Lab (un laborator creativ de la Samsung Digital pentru proiecte inovatoare) o divizie de tehnologie a Samsung Electronics, își propune să promoveze inovația pentru a rezolva aceste probleme.

Rezultatul este un marsupiu de transport și sprijin pentru sugari, care monitorizează sănatatea copilului și este confortabil în egală măsură pentru părinți și copii.

Numele este Dr. Macaron.

Dr. Macaron distribuie „încărcătura” care solicită corpul tău, astfel încât mămicile să poată fi concentrate doar asupra copilului din marsupiu. Bretelele au fost ascunse vederii cu un design inovator și elegant.

marsupiu-inteligent-dr-macaron-poza-1

Modernul marsupiu, nu este doar un mijloc de transport pentru sugari, ci și un serviciu inteligent de îngrijire pentru copii. Are un senzor în scaunul de transport care monitorizează când trebuie schimbat scutecul, și pentru a ști cât timp ai stat în picioare, când ai nevoie de pauză.

Marsupiul are în exterior un învelis moale, iar in interior o căptuseală și mai moale, catifelată, o adevărată desfătare pentru copilul tău.

marsupiu-inteligent-dr-macaron-poza-2

Folosind tehnologie modernă și design nou atrăgător, Samsung Electronics prin C-Lab, este în căutarea unor soluții unice și diferite pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi, în toate domeniile de activitate.

SURSĂSamsung News