Acasă Stiri e-Liga - Aplicație inovatoare de la Samsung în Liga de fotbal din...

e-Liga – Aplicație inovatoare de la Samsung în Liga de fotbal din Portugalia

Samsung cu soluții mobile în prima ligă din Portugalia – Primeira Liga.

Anul trecut, Samsung Electronics și Primeira Liga au făcut echipă pentru a introduce e-Liga, o soluție inovatoare de aplicație mobilă care a digitalizat și a simplificat modul în care arbitrii din liga de fotbal de top din Portugalia raportează datele oficiale ale unui meci.

În acest an, e-Liga echipează arbitrii cu smartwatch-ul Samsung Gear S3 optimizat pentru a adăuga eficiență la procesul de raportare a datelor jocului.

Primeira Liga (Prima Ligă), este principala competiție de fotbal a cluburilor profesioniste din Portugalia. Fondată în 1934 a fost oficializată în 1938, competiția a fost dominată încă de la înființare de trei echipe: Benfica Lisabona, FC Porto și Sporting Lisabona care au câștigat 71 dintre cele 73 titluri puse în joc.

Soluția a fost implementată și îmbunătățită tocmai la timp pentru meciul din semifinalele cupei Ligii, și va ajuta arbitrii într-un meci de campionat pe 29 ianuarie, care va decide ce echipa urmează să fie încoronată campionă de iarnă.

În prima etapă a proiectului de e-Liga, Samsung a proiectat o aplicație pentru tabletele Galaxy Tab S și Galaxy Tab S2, care a eliminat necesitatea de a face și depune rapoartele despre meci pe coală de hârtie.

În momentul când citiți acest articol mai mult de 2.500 de arbitrii au utilizat această aplicație pentru a eficientiza rapoartele după meciuri în 419 partide.

Aplicația de e-Liga cu Samsung Gear S3 permite arbitrilor să raporteze cu ușurință date pertinente despre meci, date care se desfașoară printr-o interfață tactil intuitivă, proiectată special pentru acest proiect.

Odată cu fluierul final, arbitrii nu mai trebuie să piardă peste o oră de lucru pentru completarea și trimiterea prin fax a documentelor către liga de fotbal, arbitrii pot asocia pur și simplu Gear S3 cu Tab S2, și transferul datelor și raportului despre meci se face wireless direct la Liga Portugheză de Fotbal în câteva secunde.

Înainte de introducerea aplicației e-Liga, arbitrii au fost obligați scrie de mână rapoartele de joc după fiecare meci, ceea ce a fost o practică anacronică și consumatoare de timp.

Frederico Paiva, Director de Vânzări Samsung Electronics Portugalia, a declarat că acest proiect este „o parte a eforturilor continue a lui Samsung de a lega tehnologia cu diferite experiențe, aducând fotbalul mai aproape de fani”.

Samsung Electronics, ca partener tehnologic oficial cu Primeira Liga, a acceptat provocarea de a implementa această tehnologie în domeniul fotbalului.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...