Acasă Stiri e-Liga - Aplicație inovatoare de la Samsung în Liga de fotbal din...

e-Liga – Aplicație inovatoare de la Samsung în Liga de fotbal din Portugalia

Samsung cu soluții mobile în prima ligă din Portugalia – Primeira Liga.

Anul trecut, Samsung Electronics și Primeira Liga au făcut echipă pentru a introduce e-Liga, o soluție inovatoare de aplicație mobilă care a digitalizat și a simplificat modul în care arbitrii din liga de fotbal de top din Portugalia raportează datele oficiale ale unui meci.

În acest an, e-Liga echipează arbitrii cu smartwatch-ul Samsung Gear S3 optimizat pentru a adăuga eficiență la procesul de raportare a datelor jocului.

Primeira Liga (Prima Ligă), este principala competiție de fotbal a cluburilor profesioniste din Portugalia. Fondată în 1934 a fost oficializată în 1938, competiția a fost dominată încă de la înființare de trei echipe: Benfica Lisabona, FC Porto și Sporting Lisabona care au câștigat 71 dintre cele 73 titluri puse în joc.

Soluția a fost implementată și îmbunătățită tocmai la timp pentru meciul din semifinalele cupei Ligii, și va ajuta arbitrii într-un meci de campionat pe 29 ianuarie, care va decide ce echipa urmează să fie încoronată campionă de iarnă.

În prima etapă a proiectului de e-Liga, Samsung a proiectat o aplicație pentru tabletele Galaxy Tab S și Galaxy Tab S2, care a eliminat necesitatea de a face și depune rapoartele despre meci pe coală de hârtie.

În momentul când citiți acest articol mai mult de 2.500 de arbitrii au utilizat această aplicație pentru a eficientiza rapoartele după meciuri în 419 partide.

Aplicația de e-Liga cu Samsung Gear S3 permite arbitrilor să raporteze cu ușurință date pertinente despre meci, date care se desfașoară printr-o interfață tactil intuitivă, proiectată special pentru acest proiect.

Odată cu fluierul final, arbitrii nu mai trebuie să piardă peste o oră de lucru pentru completarea și trimiterea prin fax a documentelor către liga de fotbal, arbitrii pot asocia pur și simplu Gear S3 cu Tab S2, și transferul datelor și raportului despre meci se face wireless direct la Liga Portugheză de Fotbal în câteva secunde.

Înainte de introducerea aplicației e-Liga, arbitrii au fost obligați scrie de mână rapoartele de joc după fiecare meci, ceea ce a fost o practică anacronică și consumatoare de timp.

Frederico Paiva, Director de Vânzări Samsung Electronics Portugalia, a declarat că acest proiect este „o parte a eforturilor continue a lui Samsung de a lega tehnologia cu diferite experiențe, aducând fotbalul mai aproape de fani”.

Samsung Electronics, ca partener tehnologic oficial cu Primeira Liga, a acceptat provocarea de a implementa această tehnologie în domeniul fotbalului.

Stiri

Cota Samsung pe piața telefoanelor pliabile va ajunge la 80% în 2020

Cu Huawei care se luptă să supraviețuiască din cauza sancțiunilor comerciale impuse de guvernul SUA și Motorola care încă nu lansează produse...

Samsung Galaxy A52: au apărut primele specificații

Faptul că Samsung va lansa un Galaxy A52 era ceva de așteptat după înregistrarea unei serii de nume de marcă, în urmă...

Galaxy Watch 3: actualizare pentru îmbunătățirea funcțiilor de sănătate

Galaxy Watch 3 a adus o mulțime de funcții esențiale orientate spre viitor pentru utilizatorii preocupați de sănătate și fitness. Odată cu...

Galaxy F va fi o nouă serie de telefoane ieftine Samsung

Samsung este pregătit să își extindă amprenta în gama entry-level, odată cu lansarea unei noi serii. Aceasta va fi numită Samsung Galaxy...

Iată ce aduce noua interfață Samsung One UI 3.0 bazată pe Android 11

Odată cu lansarea Android 11 beta săptămâna trecută, mulți producători de telefoane se grăbesc să scoată diferitele versiuni ale interfeței proprii de...

Samsung Galaxy Watch 3 Titanium: luxul combinat cu durabilitatea

Toate caracteristicile smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch 3 sunt acum disponibile într-un nou material elegant și ușor - titan. Samsung a anunțat modelul...

Samsung și Dezeen au anunțat câștigătorul competiției Out of the Box

Samsung Electronics și revista de design din Marea Britanie Dezeen au anunțat câștigătorii concursului Out of the Box. Continuând impulsul ambalajelor ecologice...