Echipa de baschet a Olandei sponsorizată de Samsung

160
Echipa de baschet a Olandei la Olimpiada de la Paris
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

De mai mult timp compania Samsung sponsorizează Jocurile Olimpice, fie că sunt de vară sau de iarnă. Acum Samsung a încheiat un parteneriat cu Asociația Olandeză de Baschet, un parteneriat de trei ani pentru a avea un impact real și pentru a ajuta baschetul olandez să avanseze. Parteneriatul se referă la susținerea echipei de baschet 3×3 a Olandei.

Baschetul în Țările de Jos (Olanda) este înfloritor. Este sportul cu cea mai rapidă creștere din Țările de Jos, iar cele unsprezece medalii la Campionatele Europene și Mondiale din ultimii doi ani arată că performanțele sunt tot mai bune. Pentru a duce sportul la un nivel și mai înalt, Samsung și Asociația Olandeză de Baschet (NBB) au încheiat un parteneriat de 3 ani. Deși Samsung susține baschetul în întregime ca sponsor, accentul se va pune pe baschetul 3×3 în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice de vară din 2024.

În ultimii ani baschetul stradal 3×3, sau streetball, a devenit sportul de echipă urban numărul unu din lume. Regulile diferite ale acestui baschet de stradă îl fac un joc spectaculos și inovator. După cum sugerează și numele, baschetul 3×3 este jucat de două echipe de trei jucători. Meciurile durează zece minute sau până când o echipă ajunge la 21 de puncte.

„Samsung reprezintă inovația și progresul revoluționar”, spune Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences Samsung Olanda, potrivit SamsungNewsroom. „Întotdeauna vrem să continuăm să ne provocăm ca brand. Baschetul, și în special 3×3, este un sport inovator și care se potrivește bine cu urmărirea noastră către noi dezvoltări. Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru față de inovație și tehnologie, iar longevitatea sa ne permite să avem un impact real. Prin urmare, suntem foarte mândri să sprijinim echipele olandeze de baschet 3×3 pentru Olimpiada de la Paris 2024.”

Echipele olandeze de baschet 3×3 au mai multe șanse să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris. În timp ce bărbații au cel puțin două șanse, femeile pot participa la trei turnee de calificare europene. Primul Turneu Olimpic de Calificare este programat pentru aprilie.

„Este fantastic că echipele olandeze de baschet 3×3 au șanse mari să se califice la Jocuri”, a spus Gerben de la Walt Meijer. „În special având în vedere moștenirea noastră în cadrul Jocurilor Olimpice – Samsung s-a angajat în inovarea în sport din 1988 pentru a duce sportivii la următorul nivel. Ne angajăm într-o călătorie grozavă, în care vom sprijini echipele atât în ​​perioada premergătoare Jocurilor, cât și în timpul lor.  Indiferent dacă câștigăm aurul sau nu, este vorba despre proces, despre maximizarea performanței și despre sport!.”

Maarten Hoffer, directorul Federației Olandeze de Baschet a spus: „Sportul nostru crește în toate modurile posibile. Faptul că un brand lider, inovator, precum Samsung, este dedicat sportului nostru în calitate de partener, arată unde se află baschetul olandez. Suntem mândri de asta. Samsung are toate cunoștințele și tehnologia pentru a face baschetul și baschetul 3×3 în special, mai bun și mai popular în țara noastră. Avem jucători și facilități pentru asta și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Samsung în acest sens.”