Ecograful Samsung WS80A, soluții inovatoare pentru diagnostic

1093

Ecograful Samsung WS80A aduce un argument serios și consolidează angajamentul companiei sud-coreene de a dezvolta soluții inovatoare pentru diagnosticarea sănătății femeilor pe tot parcursul vieții.

Transformările în corpul feminin sunt constante, fiind marcate de modificări hormonale și de schimbări interne și externe care necesită atenție și îngrijire la toate vârstele. Din acest motiv, este esențial ca profesioniștii din domeniul sănătății și pacienții să aibă soluții tehnologice care să ajute la diagnosticarea eficientă în timpul examinărilor ginecologice și a monitorizării sarcinii.

WS80A este un ecograf premium special conceput pentru secțiile de obstetrică și ginecologie, creat pentru a aduce o noua dimensiune în diagnostic, mulțumită tehnologiei sale 5D. Samsung oferă acum versiunea 4.0 a ecografului WS80A.

Echipat cu cele mai moderne instrumente de diagnosticare pentru sănătatea femeilor și conceput pentru a genera imagini din ce în ce mai precise, având în vedere particularitățile și complexitatea corpului feminin, aparatul iese în evidență pentru versatilitatea sa și oferă un mai mare confort pentru medici și pacienți în timp ce efectuează examene.

Odată cu implementarea Crystal Clear Cycle, în care mai multe instrumente de diagnoză avansate sunt concepute pentru a răspunde diferitelor faze ale vieții unei femei, cele mai importante resurse sunt cele axate pe screening. Acestea ajută la detectarea riscului de infertilitate feminină CEUS+ în 3D / 4D și pentru măsurarea exactă a rigidității zonei cervicale, care este esențială pentru estimarea riscului de naștere prematură (E-Cervix).

Funcționalitatea avansată de redare Crystal Vue Flow oferă o mai mare percepție a adâncimii structurilor vasculare în diferite planuri de imagistică. Acest lucru asigură faptul că medicul evaluează rețeaua complexă hemodinamică a pacientului și a copilului, mai în siguranță și mai exact.

Ecograful este un rezultat al dezvoltării tehnologiei sonarelor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Un dispozitiv portabil pus în contact cu pielea pacientului produce unde ultrasonore de frecvență înaltă și receptează ecourile trimise de către organele interne. Un avantaj al ecografiei constă în faptul că se evită efectele nocive ale razelor X.

Însoțește acest pachet tehnologic un monitor LED de 23 inch și un ecran tactil de 10,1 inch, oferind un contrast optim de rezoluție, claritate și culori, ceea ce asigură o mai mare flexibilitate pentru îngrijirea sănătății și facilitează interacțiunea dintre medici și echipamente în timpul examinărilor.

Fără a lăsa la o parte confortul pacienților, Samsung mai aduce încorporat cu WS80A un încălzitor standard cu gel, care menține temperatura gelului la temperatura corpului în timpul examinărilor.

Samsung face toate eforturile pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul sănătății dar și pacienților, aducând cele mai bune ecografe pe piață. Urmărim constant să adăugăm valoare și excelență în acest domeniu pentru a aduce confort medicilor și pacienților în timpul efectuării testelor de diagnostic imagistic„, a spus Nelson Ozassa, director Samsung Brazilia.

SURSĂSamsung News