Iată cum arată ecranul de blocare pe Samsung Galaxy cu Android 13!

575
ecranul de blocare pe Samsung Galaxy cu Android 13
Sursa foto: galaxyclub.nl

La un moment dat, programele Samsung Android beta rulau pe un program previzibil. Prima versiune de software conținea toate inovațiile, dar a funcționat prost, cu multe erori și blocări frecvente. Pe parcursul programului au fost apoi rezolvate toate problemele. În aceste zile, beta-urile Samsung rulează diferit. Cu Android 13 și One UI 5.0, Samsung aduce un ecran de blocare actualizat semnificativ pentru multe telefoane Galaxy.

Prima versiune beta-nou-stil aduce unele modificări, în timp ce următoarele versiuni de software continuă să adauge noi funcții. De exemplu, după prima previzualizare a Android 13 beta pe seria Galaxy S22 am considerat că nu există prea multe noutăți sub soare. Apoi am văzut că multe lucruri sunt noi sau diferite.

Săptămâna trecută a fost lansată a treia versiune a Android 13 și One UI 5.0 beta pentru seria Galaxy S22. Și există din nou câteva inovații interesante aici. De data aceasta ecranul de blocare este cel care le primește. Pentru a fi mai precis: Samsung a adăugat capabilități ale sistemului Good Lock la ecranul standard One UI Lock pentru a-l personaliza după propriul gust. Dar, ce este nou, ce este diferit? Și, vei primi și tu acest lucru?

Android 13 și One UI 5.0: culori, ceasuri, blocuri, etc.

În noul software, Samsung a combinat majoritatea opțiunilor pentru a personaliza ecranul de blocare într-un singur ecran. Veți vedea acest lucru când personalizați imaginea de fundal a ecranului de blocare sau pur și simplu accesați Ecran de blocare prin Setări. De asemenea, puteți trece direct din ecranul de blocare la opțiuni, punând vârful degetului pe el puțin mai mult.

Prima teorie despre software, înainte de crearea computerelor pe care le cunoaștem astăzi, a fost propusă de Alan Turing în 1935. Turing a fost un informatician, matematician și criptanalist. A lucrat pentru Government Code and Cypher School la Bletchley Park.

Puteți personaliza toate aspectele ecranului de blocare din această prezentare generală unică. Puteți elimina elemente și le puteți adăuga din nou. Pentru ceas, acum nu numai că aveți la dispoziție o serie de stiluri, potrivit GalaxyClub, dar puteți alege fontul separat – din șase fonturi diferite. În plus, puteți schimba cu ușurință dimensiunea schimbând dimensiunile „cutiei” ceasului.

Sursa Foto: galaxyclub

În ceea ce privește imaginile de fundal, Samsung nu a adăugat doar imagini noi. Există, de asemenea, o serie de fundaluri care constau doar dintr-o culoare (gradient). În plus, puteți adăuga direct filtre pe fundal, astfel încât să puteți potrivi și mai bine toate elementele.

La fel ca în One UI 4.x, puteți alege, desigur, și ce comenzi rapide se află în partea de jos a ecranului. Singurul lucru pe care trebuie să îl alegeți separat sunt widget-urile pe care le puteți derula pe ecranul de blocare

Mai multe pictograme personalizate cu Color Palette

După cum am menționat, opțiunile pentru ecranul de blocare apar acum și atunci când schimbați imaginea de fundal a ecranului de blocare – de exemplu din Galerie. Prin urmare, face parte din întregul proces de personalizare, care include Paleta de culori – Color Palette. Am descris pe scurt modificările din Paleta de culori mai devreme. Acum puteți alege dintre multe mai multe scheme de culori personalizate pentru interfața One UI.

De asemenea, noua versiune beta extinde semnificativ numărul de pictograme care pot fi modificate prin Paleta de culori. De exemplu, pictogramele majorității aplicațiilor Google sunt acum adaptate la schema dvs. de culori, precum și la multe alte aplicații utilizate în mod obișnuit. De exemplu, gândiți-vă la Whatsapp, Reddit, LinkedIn, Dropbox și multe altele.

Apoi rămâne întrebarea dacă veți primi și acest ecran de blocare reînnoit pe dispozitivul Samsung Galaxy. Ca și în cazul tuturor celorlalte inovații din One UI 5, întrebarea este dacă veți obține upgrade-ul corespunzător. Acesta este cazul dacă aveți un model din seriile Galaxy S22, Galaxy S21 sau Samsung Galaxy S20. Smartphone-urile Samsung Galaxy A53 și Galaxy A52 desigur îl vor primi. Dar, desigur, există încă multe modele care vor primi în curând upgrade-ul. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive Samsung Galaxy vor primi Android 13 și One UI 5.0!