Edenred se alătură serviciului de plăți mobile Samsung Pay

2085

Samsung a confirmat că Edenred, lider mondial în soluțiile tranzacționale pentru angajați și companii, se alătură serviciului de plăți mobile Samsung Pay. Edenred, compania lider de piață în Ticket Restaurant din Spania este prima companie din acest sector care se alătură Samsung Pay. Cu acest nou acord, Samsung își extinde serviciul de plată mobilă în Spania, permițând utilizatorilor săi să plătească prin intermediul mobilului.

Edenred, liderul pieței Ticket Restaurant din Spania are o cotă de piață de peste 45%, conform NewsSamsung. Cererea crescândă de servicii de plată mobilă în Spania, cu o medie ridicată de tranzacții pe lună, se reflectă în faptul că aproape 27% dintre utilizatorii Edenred plătesc cu terminalul lor mobil atâta timp cât este compatibil cu tehnologia NFC sau contactless.

Peste 50% din utilizatorii de smartphone-uri Samsung utilizează Samsung Pay

La rândul său, gigantul tech coreean continuă să-și promoveze tehnologia de plată mobilă Samsung Pay. Dovada acestui lucru este că 50% dintre clienții care au un dispozitiv al mărcii Samsung sunt utilizatori ai acestui serviciu. Aproape 70% dintre aceștia își reînnoiesc smartphone-ul pentru a continua să utilizeze acest serviciu. Vorbim de Spania.

Prin adăugarea companiei Edenred, Samsung Pay își extinde rețeaua de acorduri cu cele mai mari companii și bănci. Astfel Samsung Pay oferă cele mai bune servicii utilizatorilor platformei și pentru a facilita plata în orice tip de situație. Spania a fost prima țară europeană care a oferit acest serviciu de plată mobilă. Acum Samsung Pay este disponibil în întreaga lume, pe 5 continente și în 24 de țări.

Endered (fostă Accor Services) este lider mondial în domeniul tichetelor de servicii preplătite. Este inventatorul tichetului de masă Ticket Restaurant creat în 1962. Edenred a fost fondată în iunie 2010 și are sediul în Malakoff, Franța. Edenred operează în prezent în 45 de țări și are peste 8.000 de angajați.

Suntem încântați să îl integrăm pe Edenred în serviciul de plată Samsung Pay. Datorită Edenred utilizatorii noștri vor putea să se bucure de un sistem de plăți convenabil, simplu și sigur„. A spus Celestino García, vicepreședinte Samsung Spania.

Cu Samsung Pay, putem face plata cu un telefon mobil într-un mod sigur și simplu. Este o nouă piatră de hotar în istoria Ticket Restaurant. Vom continua să demonstrăm că lucrăm în fiecare zi pentru a aduce inovarea pe piață. Vom îmbunătăți permanent experiența utilizatorilor noștri, fără a neglija siguranța pe care ne-a caracterizat întotdeauna„. Este declarația lui Pierre Gagnoud, CEO al Edenred Spania.

Avem foarte mulți cititori din Spania care ne urmăresc permanent, le mulțumim pe această cale. Credem că această informație le poate fi de folos.