ENERGY STAR Emerging Technology Award pentru Samsung Electronics

1447

Samsung Electronics a anunțat că 20 de modele din cele mai noi linii de refrigerare au câștigat râvnitul premiu ENERGY STAR Emerging Technology Award din partea Agenției SUA pentru Protecția Mediului (EPA).

Premiul ENERGY STAR Emerging Technology Award poate fi dat pentru produsele unei companii, în baza unori criterii foarte stricte, câștigătorii sunt selectați de EPA.

EPA – Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii, este o agenție a guvernului federal al Statelor Unite, care a fost creată în scopul protejării sănătății umane și a mediului înconjurător. Are sediu în Washington D.C., Statele Unite, a fost fondată de președintele Richard Nixon.

EPA urmărește ca tehnologia să fie inovatoare și eficientă fără a sacrifica siguranța alimentară.

Programul ENERGY STAR este sursa de încredere pentru etichetarea produselor care au consum redus de energie. Technology Award Emerging premiază produsele care sunt în prim-planul luptei pentru conservarea  energiei și pentru protecția a climei.

Toate cele 20 de modele de frigidere Samsung, pregătite pentru a fi lansate în 2017, sunt recunoscute pentru sistemul inovativ de agent frigorific R-600a, care îndeplinește criteriile exigente de performanță impuse de EPA pentru a reduce consumul de energie și emisiile de gaze cu efect de seră.

EPA a acordat prima data ENERGY STAR Emerging Technology Award în 2011, și se concentrează pe o categorie de produse eco-conștiente cu teme diferite în fiecare an. Samsung a câștigat de două ori – în 2017 pentru frigidere, și în 2013 pentru uscătorul de haine eco-friendly DV457.

Noul agent frigorific R-600a de la Samsung este natural, blând cu clima, fără potențial de distrugere a ozonului și rating foarte scăzut de încălzire globală (GWP). Cu agentul R-600a este nevoie de mai puțină muncă a compresorul unității, lucru care nu numai că reduce consumul de energie cu 6,5%, dar, face frigiderul mai silențios decât modelele anterioare.

„Samsung se străduiește să îndeplinească cele mai înalte standarde de mediu, și suntem mândri de a fi onorați de EPA pentru dezvoltarea noastră inovatoare și prietenoasă cu mediul a frigiderelor”, a declarat Byung-Sam Seo, președinte la divizia de electrocasnice de la Samsung Electronics.

În plus față de a fi eficiente energetic, linia de frigidere Samsung Electronics (2017), oferă mai multe opțiuni, flexibilitate și conectivitate pentru consumatori de astăzi, caracteristici interne noi, cum ar fi răcire îmbunătățită, opțiuni de stocare flexibile și iluminat interior modern.

Mânere ergonomice și finisaje premium, design modern pentru a se potrivi bine în orice bucătărie, și pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi.

SURSĂSamsung News