Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition include 256 GB de stocare nativă

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition include 256 GB de stocare nativă

Așa-numita ediție Emperor (Împăratul) a lui Samsung Galaxy Note 8 se zvonește că include 256 GB de stocare nativă.

Versiunea Samsung Galaxy S8 pe care majoritatea dintre noi o cunosc, va avea 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare nativă.

Samsung Emperor Edition, va fi o ediție specială și în același timp limitată a lui Samsung Galaxy Note 8, în general aceste ediții limitate sunt foarte scumpe și căutate de fani și colecționari.

Există o versiune Black Midnight a receptorului care are o memorie RAM de 6 GB îmbunătățită și o memorie nativă de 128 GB. Samsung a lansat în producție 150.000 de unități din acest model pentru piața sud-coreeană, toate fiind pre-comandate foarte rapid.

Cu Samsung Galaxy Note 8, care se va prezenta marelui public pe 23 august, vine și întrebarea dacă phabletul de înaltă calitate al lui Samsung va fi de asemenea oferit cu specificații îmbunătățite.

Iar răspunsul, potrivit speculațiilor actuale, este „Da!”

O postare de la tipsterul Roland Quandt indică faptul că va exista o versiune a Galaxy Note 8 „umplută” cu 256 GB de stocare nativă. Acest model ar putea fi oferit , sperăm momentan, numai în Corea de Sud. Această așa-numită versiune a lui Galaxy Note 8 Emperor va dubla stocarea internă, dar va păstra cantitatea de memorie RAM la 6 GB.

Roland Quandt, (@rquandt) este un jurnalist german care a publicat mai multe informaţii pe surse care s-au dovedit a fi în general corecte, își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe Twitter.

În plus, a scăpat și o informație – prezentată cititorilor noștri zilele trecute – despre o posibilă caracteristică 3D Touch pe care Samsung o va include în super telefonul Galaxy Note 8. Aceasta ar permite utilizatorului telefonului să apese pe o pictogramă cu o anumită presiune pentru a descoperi câteva caracteristici suplimentare pe care le poate accesa.

Samsung ar putea decide să utilizeze această tehnologie pentru a elimina butoanele de navigare pe modelele sale de la mijlocul gamei până la cele de la vârful gamei.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui să fie prezentat la New York pe 23 august, cu o săptămână înainte de începerea IFA 2017 Berlin, unde de asemenea va fi în centrul atenției. Dispozitivul va avea un display Super AMOLED de 6,3 inch și o rezoluție de 1440 x 2960 pixeli. Ecranul Infinity va avea un un raport de aspect de 18,5: 9 și, în funcție de locul în care este achiziționat Galaxy Note 8, chipset-ul Snapdragon 835 – pentru piața americană sau Exynos 8995 pentru celelalte piețe, va fi găsit sub capotă.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...