În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

320
In Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos
Sursa Foto: 91mobiles.com

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt cu procesor Exynos. O perioadă de timp au apărut mai multe știri, am scris și noi, că Samsung va va lansa seria Galaxy S22 la nivel mondial cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1. Apoi am scris că Samsung ar putea opta pentru procesorul Qualcomm pe mai multe piețe decât de obicei, dar că în Europa telefoanele vor fi echipate cu Exynos 2200. Acum a venit confirmarea.

Mai multe mențiuni timpurii pe diferite site-uri de comerț din Europa au arătat ce procesor va avea seria Galaxy S22 în Europa. Fără excepție, toate se bazează pe numerele de model ale dispozitivelor cu procesor Exynos – SM-S901B pentru Galaxy S22; SM-S906B pentru Galaxy S22+ și SM-S908B pentru Samsung Galaxy S22 Ultra. Conform Galaxy Club, modelele cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, care se termină cu litera „E” nu apar deocamdată.

Seria Galaxy S22 va avea procesor Exynos 2200 în Europa

De exemplu, vedem mențiuni despre S22+ cu 8GB RAM și 128GB stocare pe site-uri cum ar fi Zanetti sau Epto sau despre Galaxy S22 Ultra cu 12GB RAM și 256GB stocare tot acolo, dar și pe alte site-uri. Toate menționează versiuni de dispozitiv cu procesor Samsung Exynos.

În același timp, Samsung se pregătește pentru a lansa seria Galaxy S22 la începutul lunii februarie. Site-ul web global Unpacked al companiei încă arată versiunea personalizată a Galaxy Z Flip 3 care a fost lansată în octombrie. Cu toate acestea, au fost găsite în codul sursă al acelei pagini primele indicii ale evenimentului Unpacked 2022. Pentru acesta a fost folosit un cuvânt cheie destul de interesant „serie de note galaxy”. Aceasta este, desigur, o referire la Galaxy S22 Ultra. Cu S Pen încorporat, acesta va fi primul succesor real al Galaxy Note 20 Ultra din 2020.

La 8 februarie 1828 s-a născut Jules Verne, scriitor francez și un precursor al literaturii științifico-fantastice. Cu un total de 4.751 de traduceri, este al doilea cel mai tradus autor într-o limbă străină după Agatha Christie.

Evenimentul Galaxy Unpacked este de așteptat să aibă loc în sau în jurul datei de 8 februarie. Cu puțin noroc, lansarea la vânzare va avea loc înainte de sfârșitul lunii februarie. Săptămâna trecută am aflat că prețurile seriei Galaxy S22 sunt puțin mai mari decât cele ale seriei Galaxy S21.

În curând veți putea cumpăra pe Galaxy S22 și Galaxy S22+ în alb, negru, roz și verde. În plus, probabil că puteți achiziționa o serie de variante de culoare – gri, bej, albastru și violet – exclusiv de pe site-ul Samsung. Samsung Galaxy S22 Ultra vine în culorile alb, negru, verde și roșu închis.