Patru experimente cu Samsung Galaxy A9 (Filme, Jocuri, Selfie, Aplicații)

1894

În 2011, Samsung a lansat pe piață categoria de smartphone-uri cu ecran mare. De atunci, compania se străduiește să lanseze cât mai multe dispozitive și cât mai adaptate la nevoile utilizatorului, atât în ce privește dimensiunea ecranelor cât și calitatea acestora.

Ca răspuns la cererea clienților săi, Samsung a adus pe piață în acest an noul Galaxy A9, care oferă un ecran de 6 inch Super AMOLED, reproduce culorile în tonuri mai vii și un contrast mai bun, cu rezolutie Full HD .

Aceste atribute permit consumatorului o experiență completă în diverse activități și sarcini.

  • Seriale și filme – Dispozitivul apare ca o opțiune ideală pentru cei care nu pot să se desprindă de seriale și filme nici atunci când sunt departe de casă. Cu cea mai mare dimensiune de ecran de înaltă rezoluție și baterie de 5000 mAh, dispozitivul este capabil să afișeze clipuri video de pe YouTube sau Netflix mai multe ore.
  • Jocuri – Pentru fanii jocurilor de noroc, Galaxy A9 oferă, performanță peste medie pentru a rula grafică la înaltă definiție, datorită a unui procesor Octa-Core Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652, acesta ruleaza pe 8 nuclee diferite, și 4GB de memorie RAM. Astfel, împreună cu un ecran de 6 inch, cu un câmp vizual mai larg, puteți vedea toate detaliile jocurilor. Un alt avantaj, butoanele virtuale, sunt bine distribuite și mai mari, ceea ce face ca timpul pentru a da o lovitură sau să accelerați o mașină este mai scurt.
  • În Selfie apare absolut tot – Un alt avantaj pentru ecranul de 6 inch sunt fotografiile. Uneori, atunci când faci un selfie cu întreaga familie, este dificil să-i vedem pe toți în fotografii. Cu Galaxy A9, chiar înainte de clic cu camera frontală de 8MP, puteți identifica fiecare membru pentru a preveni ca cineva să rămână în afara fotografiei.
  • Două aplicații simultan – Un alt punct care promite să ajute este legat de utilizarea simultană a două aplicații. În acest caz, Galaxy A9 permite vizualizare a mai mult de o aplicație, în cazul în care consumatorii doresc să citească un text și să rezume în Notepad, de exemplu, un ecran de 6 inch va avea spațiu suficient pentru a vă ajuta în acest scop.

„Samsung caută în mod constant să-și îmbunătățească produsele pentru a oferi cele mai bune experiențe. Galaxy A9 vine pe piață pentru a satisface utilizatorii care doresc un ecran mare, cu o excelentă calitate în reproducerea culorilor și imagini de înaltă definiție „, spune Renato Citrini, senior manager la Samsung Brazilia.

SURSĂSamsung News