Expert RAW va fi disponibilă pentru mai multe dispozitive Samsung

376
Expert RAW va fi disponibila pentru mai multe dispozitive Samsung
Sursa Foto: via SamMobile.com

După lansarea aplicației Expert RAW pentru Galaxy S21 Ultra în noiembrie 2021, Samsung intenționează să aducă aplicația pe mai multe dintre dispozitivele sale. Dacă nu știți, aplicația Samsung Expert RAW oferă utilizatorilor controale granulare prin intermediul camerei de pe dispozitivele lor Samsung. Doar modele de vârf au acces la aplicația Expert RAW. Ei bine, această funcție este disponibilă doar pe Galaxy S22 Ultra și Galaxy S21 Ultra acum.

Dar acest lucru se va schimba în perioada următoare. Conform SamMobile, care citează o postare oficială pe forumul Samsung din Coreea de Sud, aplicația Expert RAW va fi disponibilă pentru mai multe dispozitive Galaxy începând cu 25 februarie. Tot atunci aplicația va trece de la versiunea beta la o versiune stabilă.

Aplicația Samsung Expert RAW va ajunge pe mai multe modele Galaxy

Această aplicație îi va entuziasma în primul rând pe iubitorii de fotografie. Cu aceasta ei pot acum modifica setările camerei în funcție de cerințele lor și pot realiza cele mai bune fotografii posibile, (raw se referă la imagine brută). Postarea de pe forumul Samsung nu a menționat nimic concret despre ce telefoane Samsung vor primi această aplicație foto. A fost făcută totuși  o precizare acolo: doar modelele de vârf o vor primi.

Deci, ținând cont de acest lucru, ar putea fi lansată numai pentru telefoane premium. Ne gândim în primul rând la Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy S20 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra. De asemenea, compania poate analiza și evalua dacă și alte dispozitive emblematice din ultimii doi ani pot accepta sau nu aplicația Expert RAW. Aceasta nu este lista finală și încă așteptăm lista oficială cu telefoanele pe care va ajunge aplicația foto.

Camera fotografică modernă a evoluat din camera obscură. Funcționarea camerei foto este foarte similară cu a ochiului uman. Prima fotografie a fost realizată în 1825 de francezul Joseph Nicéphore Niépce, considerat inventatorul fotografiei.

Există, de asemenea, șanse mici ca telefoanele din seria Galaxy A să primească aplicația Expert RAW. Chiar dacă ne gândim în primul rând la Galaxy A52 și Galaxy A72, nu credem că va ajunge nici măcar pe Galaxy A72. Samsung a promis că va anunța lista de dispozitive acceptate până pe 25 februarie. Deci, mai avem un dram de speranță că Expert RAW va ajunge și pe modelele superioare din seria Galaxy A.