Procesorul Exynos 2200 ar putea ajunge pe Galaxy Tab S8 Ultra

424
Procesorul Exynos 2200 ar putea ajunge pe Galaxy Tab S8 Ultra
Sursa Foto: prin intermediul SamMobile.com

Galaxy Tab S8 va fi următoarea serie pilot de la Samsung pe partea de tablete. Recent întreaga foaie de specificații pentru cele trei modele, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra a apărut. Modelul Ultra este cel pe care trebuie să-l aveți în vedere, așa cum v-ați aștepta, va fi șeful acestei serii. Va avea un ecran masiv de 14,6 inch (37,08 cm) și o baterie gigantică de 11.500mAh la bord.

Va fi prima seria de tabele Samsung care va fi compusă din trei modele. Compania a luat modelul seriei emblematice Galaxy S din ultimii ani, trecând la trei modele de tablete. Precedenta serie Tab S7 este compusă din Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Acum primim un supliment cu modelul Ultra.

Exynos sau Snapdragon pe Galaxy Tab S8? Probabil nici Samsung nu este sigur

La fel ca toate tabletele emblematice ale Samsung din ultimii ani, se așteaptă ca seria Galaxy Tab S8 să utilizeze procesoare Snapdragon de la Qualcomm. Recent au fost zvonuri că viitorul procesor Samsung Exynos 2200 alimentat de AMD nu ajunge la seria Tab S8. Ei bine, acest lucru se schimbă începând de acum, conform SamMobile. Site-ul olandez citează în acest sens surse din Coreea de Sud, patria Samsung. Presa sud-coreeană susține că cel puțin modelul Ultra ar putea avea cip-setul Exynos 2200 sub capotă.

În acest moment, nu știm dacă acest lucru este adevărat 100%, poate fi o greșeală, un zvon care nu se va adeveri. Nu putem afirma cu certitudine acest lucru, mai ales pe fondul lipsei globale de cipuri. Credem că nici Samsung nu este prea sigur momentan de alegerea Snapdragon 898 vs Exynos 2200 în sine. Cel mai probabil compania își va ajusta planurile privind alegerea procesorului în funcție de evoluția pieței cip-urilor în următoarea perioadă. În același timp, nici nu putem exclude în totalitate informația.

Cip sau circuit integrat vine de la cuvântul englez chip. Părintele cip-ului este considerat americanul Jack Kilby, care a dezvoltat primul prototip pentru compania Texas Instruments. Primul client al noii invenții a fost US Air Force.

Seria Tab S8 este așteptată să fie lansată la începutul anului viitor. Au fost mai multe zvonuri că va fi lansată alături de seria Galaxy S22. Acum am aflat că seria Galaxy S22 va fi lansată anul acesta la sfârșitul lunii decembrie. Astfel Samsung nu va aglomera sfârșitul de an cu două lansări emblematice. Poate că data lansării seriei Tab S8 va fi doar apropiată de cea a seriei Galaxy S22. Vă vom ține la curent pe măsură ce aflăm mai multe despre viitoarele tablete Samsung.