Samsung lanseaza Family Hub 2.0 și aparate inteligente încorporate la CES 2017

2420

Continuând să conducă inovația în bucătărie conectată, Samsung Electronics prezintă la CES 2017 în Las Vegas ultima sa editie a frigiderului cu Family Hub 2.0.

Următoarea generație de frigidere de la Samsung, bazându-se pe Family Hub 1.0, care a fost introdus anul trecut, prezintă 10 noi modele de frigider.

Family Hub 2.0 va fi disponibilă cu o gamă de modele cu trei uși, cu patru uși franceze,(uși din două bucăți) precum și modelele Flex cu patru uși. Clienții vor fi în măsură să efectueze o gamă largă de funcții cu ajutorul acestor frigidere Family Hub 2.0 și pot alege frigiderul care se potrivește cu nevoile lor casnice.

„Ducem flexibilitatea și funcționalitatea la un nou nivel, gama Family Hub 2.0 este concepută în intregime pentru a ajuta consumatorii să gestioneze mai bine bucătăria și să se bucure de viața lor.” a declarat Byung- Sam Seo, președinte divizia electrocasnice de la Samsung Electronics.

Cu Family Hub 2.0, gradul de utilizare, precum și gestionarea produselor alimentare, a fost îmbunătățită în mod semnificativ prin integrarea de aplicații extinse și intuitive.

De exemplu, utilizatorii pot determina care produsele alimentare trebuie să fie completate, prin camerele de luat vederi interne ,View, din interiorul frigiderului.

Imagini ale acestor produse pot fi apoi adăugate la lista de cumpărături, și comandate prin intermediul unei aplicații.

Pentru o experiență de bucătărie mai convenabilă, tehnologia avansată de voce Samsung a fost, de asemenea, integrată în multe dintre aplicațiile lui Family Hub 2.0.

De exemplu, utilizatorii pot transmite comenzi vocale pentru a adăuga produse pe listele de cumpărături la magazinele de comenzi on-line.

Pentru a oferi mai multe opțiuni viitoare pentru livrarea produselor alimentare și de gătit, servicii de siguranță și de securitate pentru acasă, Samsung colaborează cu servicii precum GrubHub, Nomiku, Glympse, Ring, Spotify și iHeartRadio pentru a oferi cele mai bune servicii pentru utilizatori.

Samsung aduce inovație cu aparatele încorporate.

Samsung a introdus, noul său smart built-in, linie de gătit la CES 2017. Noua linie de produse permite trei spații distincte ale cuptorului de aragaz care pot fi controlate individual, și folosite pentru scopuri diferite.

Funcțiile pentru cuptoare încorporate, pot să utilizeze SteamBake și SteamRoast pentru un control mai bun al gustului si texturii.

Noile aragaze încorporate dispun de unele dintre cele mai puternice arzatoare si configurații personalizate de pe piață.

Toată gama de aparate electrocasnice va fi prezentată în detaliu în următoarele zile de Samsung.

SURSĂSamsung News