Samsung a lansat noile Family Hub, frigidere din generația următoare

1734
Samsung a crezut întotdeauna în dezvoltarea de produse care să ușureze viața consumatorilor, prin lansarea celor mai noi tehnologii și inovații. Samsung India a prezentat noua generație de frigidere – Family Hub integrată IoT. Introducerea Family Hub va revoluționa total modul în care percepem un frigider și va stabili un nou standard pentru viața de familie. În materie de electrocasnice, Samsung ridică permanent ștacheta. Câștigătoare al premiului Best of Innovation, frigiderele Family Hub asigură o experiență de neuitat cu ecranul tactil de 21,5 inch și controlul vocal Bixby. Frigiderele permit consumatorilor să facă ceea ce părea inimaginabil în trecut, să facă mult mai mult decât ceea ce făceau în mod regulat cu un frigider. „Family Hub oferă foarte multe funcții inteligente, care permit utilizatorilor să facă lucruri ce nu le puteau face înainte. Acestea includ sincronizarea stocării alimentelor și menținerea membrilor familiei mai bine conectați și organizați. Frigiderele din această gamă sunt mai intuitive și inteligente, cu adăugarea controlului vocal Bixby și integrarea lor cu ecosistemul Samsung SmartThings IoT„, a declarat Saurav Katyal, directorul Consumer Electronics Business, Samsung India. Piața se adaptează rapid la digitizare ca rezultat al unei baze mari de utilizatori de internet și se estimează că va crește în mod continuu. Drept urmare, stilul de viață al familiei moderne trece prin următoarele transformări:
  • Evoluția comportamentului comercial – cumpărături în vrac o dată / de două ori pe săptămână la supermarketuri și prin aplicații online pentru cumpărături.
  • Obiceiuri alimentare – o atenție sporită acordată bucătăriilor și diversificarea ingredientelor pentru o viață sănătoasă.
  • Connected Living – familiile cumpără tot mai mult aparate inteligente conectate care comunică între ele.

Primele frigidere din România s-au construit în anul 1956 la Uzina de Mașini Electrice București. Purtau denumirea de Pinguin și apoi Fram, funcționau pe sistemul cu absorție și nu aveau termostat. Capacitatea era de circa 80 litri și funcționau aproape continuu circa 5.500 de ore pe an.

Frigiderele Family Hub lucrează cu ecosistemul SmartThings, permițând utilizatorilor să controleze și să monitorizeze aparatele conectate cu un smartphone. Camera View Inside, încorporată în frigiderul Family Hub, permite utilizatorilor să-și verifice datele de expirare a produselor alimentare folosind un dispozitiv mobil pentru a privi în interiorul frigiderului. Utilizatorii Family Hub pot vedea ce se află în interiorul frigiderului de la birou și pot lăsa o notă pe ecranul acestuia pentru a le reaminti copiilor să-și facă lecțiile sau curățenie în camere. Family Hub-ul menține familia mai strâns legată și organizată, cu ajutorul panoului whiteboard integrat, a funcțiilor Memo și Album foto, abilității de a actualiza și partaja calendare, fotografii și note scrise de mână. Cu Bixby, Family Hub poate recunoaște vocile individuale ale fiecărui membru al familiei și oferă informații personalizate în funcție de preferințe. Întreabă-l pe „Bixby, ce este nou astăzi?” Vă va spune știrile importante, prognoza meteo și alte evenimente importante din calendar. Noul Family Hub oferă, de asemenea, difuzoare audio de înaltă calitate AKG pentru sunete profunde și bogate în tonuri.
SURSĂSamsung News