Mai multe modele Fan Edition cu viitoarele telefoane premium Samsung

536
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut debutul mult-așteptat săptămâna trecută, oferind consumatorilor multe din caracteristici oferite de frații săi mai mari. Și, cel mai important pentru fani și cumpărători, la un preț mai mic. Dar, conform ultimelor informații, acest dispozitiv sau convenția de denumire, nu va rămâne unic.

Samsung ar putea lansa mai multe modele Fan Edition alături de viitoarele sale serii emblematice. Ne referim cel puțin la viitoarea serie Galaxy S21 (30). Ne putem aștepta ca mai multe modele Fan Edition să urmeze odată cu lansarea liniilor emblematice ale companiei în viitor. Aceasta înseamnă că probabil vom vedea Samsung Galaxy S30 urmat de un Galaxy S30 FE aproximativ șase luni mai târziu.

Probabil primul model ediție pentru fani va fi Galaxy S30

Promovarea ofertelor sale cu un dispozitiv mai ieftin este o tradiție reînviată de Samsung cu Galaxy S10 Lite. Lansat împreună cu Samsung Galaxy Note 10 Lite, ambele modele au fost și sunt foarte apreciate de fani și utilizatori. Se pare că Samsung a renunțat de data aceasta la apelativul „Lite”, pentru a lansa un Galaxy S20 Fan Edition ca parte a liniei sale emblematice. Cu aceste noi nume în terminație, fie „Lite” fie „Fan Edition”, totul se reduce la marketing.

Pentru Samsung, este o mișcare care are sens pentru afaceri. Estimările inițiale ale vânzărilor seriei Galaxy S20 au fost îngrijorătoare și sub nivelul normal al seriilor pilot. Sigur a fost de vină și situația medicală globală. Un model mai ieftin, care prezintă multe asemănări cu telefoanele emblematice, îi poate atrage pe cei care nu doresc să cumpere un telefon premium.

Glasstic este practic un material plastic. Numele este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) și “plastic”. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență. Are o suprafață lucioasă și rezistentă, asemănătoare sticlei.

Prețul mai mic înseamnă însă și unele compromisuri, conform AndroidAuthority. Spatele este din „glasstic“ pe Galaxy S20 Fan Edition, deși cu o paletă mai gustoasă de culori. Telefonul pentru fani utilizează un ecran plat cu o rezoluție generală mai mică, precum și un sistem de camere care nu este chiar la nivelul fraților săi premium. Există mai puțină memorie RAM, în timp ce audiofilii vor trebui să se descurce fără mufa pentru căști. Nu mare lucru!

Posibil ca un telefon Fan Edition să apară anual

Dacă într-adevăr ai nevoie de hardware mai robust, versiunea Fan Edition nu va fi potrivită pentru tine. Este posibil ca aceste modele pentru fani să fie lansate anual pentru telefoanele emblematice. Dar, este posibil ca acest lucru să fie un motiv pentru multe persoane ca să nu mai cumpere un model pilot. Sunt mulți utilizatori de smartphone-uri premium care nu ai nevoie de toate caracteristicile aflate pe aceste telefoane. Atunci un Fan Edition este soluția.

Oferirea unui telefon mai ieftin utilizatorilor, în timp ce face parte din seria Galaxy S sau Note, poate fi noua direcție a companiei Samsung. Este posibil să vedem mai mulți utilizatori care așteaptă debutul unui Galaxy Fan Edition înainte de a cumpăra un telefon emblematic. În mod ironic, acest lucru ar putea afecta și mai mult vânzările de dispozitive premium Samsung.