Acasă Stiri Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung,...

Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung, pentru Gear S3

Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune și preferate de utilizatori, fețe de ceas care le puteți descărca din Samsung Apps Store.

Fețele de ceas sunt pentru smartwatch-urile Samsung Gear S3, cu variantele sale Classic și Frontier.

Samsung Gear S3, are estetica unui ceas cu adevărat premium cu caracteristici avansate încorporate chiar în designul ceasului. Este foarte ușor de utilizat, este construit pentru folosință zilnică.

Gear S3 arată și se simte normal la încheietura mâinii atunci când îl utilizați.

Arată ca un ceas tradițional, numai că este mult mai capabil și inteligent.

Gear S3 vine în două variante, Gear S3 Frontier și S3 Classic.

  • Samsung Gear S3 Frontier, este pentru cei cu un spirit de pionierat, sportivi prin definiție și cu tendință de aventură.
  • Samsung Gear S3 Classic, oferă o notă de lux, de eleganță, se pretează pentru oameni de afaceri și ocazii selecte.

Samsung Gear S3 se poate utiliza cu aproape orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4 sau mai performant.

Smartwatche-ul dispune de caracteristici cu adevărat revoluționare fiind cotat mereu în topul acestor tipuri de ceasuri.

Are un ecran de 1.3 inch circular Super AMOLED, Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.

Are o mulțime de senzori care vă pot ajuta în cele mai diverse situații, senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS.

Pe scurt un ceas extraordinar care vă dă un plus de valoare și eleganță atuni când îl purtați.

Pentru un plus de personalitate aveți mai jos câteva dintre cele mai utilizate și descărcate fețe de ceas pentru acest fenomenal gadget.

 

Samsung Gear S3 Classic

Digital Tick

Mr. Time

Slate and Blue Analog

 

Samsung Gear S3 Frontier

Drips Watchface V1

Lonely Planet Earth

Vakta DFG All-in-One

Samsung Gear S3 este certificat IP-68, cu rezistență la apă și praf, rezistă timp de până la 30 de minute și la 1 metru adâncime în apă, în plus este certificat de standardul american MIL-STD-810G.

 MIL-STD-810G, este un standard militar din S.U.A., utilizat de ministerului apărării. Toate echipamentele folosite de trupele americane din U.S. Army, U.S. Air Force,, și U.S. Navy, sunt testate în baza acestui foarte strict standard. 

Prin intermediul funcţiei “always on”, afişând astfel ora în permanenţă la fel ca un ceas tradiţional, smartwatche-ul (ceasul inteligent), oferă mult mai mult decât ce ne dorim de la un ceas.

Cu stilul său puternic, cu ramă rotativă intuitivă și o durată de viață a bateriei mare este cel mai puternic concurent pe piața dispozitivelor ușor de purtat (Werables).

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...