Acasă Stiri Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung,...

Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung, pentru Gear S3

Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune și preferate de utilizatori, fețe de ceas care le puteți descărca din Samsung Apps Store.

Fețele de ceas sunt pentru smartwatch-urile Samsung Gear S3, cu variantele sale Classic și Frontier.

Samsung Gear S3, are estetica unui ceas cu adevărat premium cu caracteristici avansate încorporate chiar în designul ceasului. Este foarte ușor de utilizat, este construit pentru folosință zilnică.

Gear S3 arată și se simte normal la încheietura mâinii atunci când îl utilizați.

Arată ca un ceas tradițional, numai că este mult mai capabil și inteligent.

Gear S3 vine în două variante, Gear S3 Frontier și S3 Classic.

  • Samsung Gear S3 Frontier, este pentru cei cu un spirit de pionierat, sportivi prin definiție și cu tendință de aventură.
  • Samsung Gear S3 Classic, oferă o notă de lux, de eleganță, se pretează pentru oameni de afaceri și ocazii selecte.

Samsung Gear S3 se poate utiliza cu aproape orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4 sau mai performant.

Smartwatche-ul dispune de caracteristici cu adevărat revoluționare fiind cotat mereu în topul acestor tipuri de ceasuri.

Are un ecran de 1.3 inch circular Super AMOLED, Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.

Are o mulțime de senzori care vă pot ajuta în cele mai diverse situații, senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS.

Pe scurt un ceas extraordinar care vă dă un plus de valoare și eleganță atuni când îl purtați.

Pentru un plus de personalitate aveți mai jos câteva dintre cele mai utilizate și descărcate fețe de ceas pentru acest fenomenal gadget.

 

Samsung Gear S3 Classic

Digital Tick

Mr. Time

Slate and Blue Analog

 

Samsung Gear S3 Frontier

Drips Watchface V1

Lonely Planet Earth

Vakta DFG All-in-One

Samsung Gear S3 este certificat IP-68, cu rezistență la apă și praf, rezistă timp de până la 30 de minute și la 1 metru adâncime în apă, în plus este certificat de standardul american MIL-STD-810G.

 MIL-STD-810G, este un standard militar din S.U.A., utilizat de ministerului apărării. Toate echipamentele folosite de trupele americane din U.S. Army, U.S. Air Force,, și U.S. Navy, sunt testate în baza acestui foarte strict standard. 

Prin intermediul funcţiei “always on”, afişând astfel ora în permanenţă la fel ca un ceas tradiţional, smartwatche-ul (ceasul inteligent), oferă mult mai mult decât ce ne dorim de la un ceas.

Cu stilul său puternic, cu ramă rotativă intuitivă și o durată de viață a bateriei mare este cel mai puternic concurent pe piața dispozitivelor ușor de purtat (Werables).

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...