Acasă Stiri Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung,...

Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung, pentru Gear S3

Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune și preferate de utilizatori, fețe de ceas care le puteți descărca din Samsung Apps Store.

Fețele de ceas sunt pentru smartwatch-urile Samsung Gear S3, cu variantele sale Classic și Frontier.

Samsung Gear S3, are estetica unui ceas cu adevărat premium cu caracteristici avansate încorporate chiar în designul ceasului. Este foarte ușor de utilizat, este construit pentru folosință zilnică.

Gear S3 arată și se simte normal la încheietura mâinii atunci când îl utilizați.

Arată ca un ceas tradițional, numai că este mult mai capabil și inteligent.

Gear S3 vine în două variante, Gear S3 Frontier și S3 Classic.

  • Samsung Gear S3 Frontier, este pentru cei cu un spirit de pionierat, sportivi prin definiție și cu tendință de aventură.
  • Samsung Gear S3 Classic, oferă o notă de lux, de eleganță, se pretează pentru oameni de afaceri și ocazii selecte.

Samsung Gear S3 se poate utiliza cu aproape orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4 sau mai performant.

Smartwatche-ul dispune de caracteristici cu adevărat revoluționare fiind cotat mereu în topul acestor tipuri de ceasuri.

Are un ecran de 1.3 inch circular Super AMOLED, Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.

Are o mulțime de senzori care vă pot ajuta în cele mai diverse situații, senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS.

Pe scurt un ceas extraordinar care vă dă un plus de valoare și eleganță atuni când îl purtați.

Pentru un plus de personalitate aveți mai jos câteva dintre cele mai utilizate și descărcate fețe de ceas pentru acest fenomenal gadget.

 

Samsung Gear S3 Classic

Digital Tick

Mr. Time

Slate and Blue Analog

 

Samsung Gear S3 Frontier

Drips Watchface V1

Lonely Planet Earth

Vakta DFG All-in-One

Samsung Gear S3 este certificat IP-68, cu rezistență la apă și praf, rezistă timp de până la 30 de minute și la 1 metru adâncime în apă, în plus este certificat de standardul american MIL-STD-810G.

 MIL-STD-810G, este un standard militar din S.U.A., utilizat de ministerului apărării. Toate echipamentele folosite de trupele americane din U.S. Army, U.S. Air Force,, și U.S. Navy, sunt testate în baza acestui foarte strict standard. 

Prin intermediul funcţiei “always on”, afişând astfel ora în permanenţă la fel ca un ceas tradiţional, smartwatche-ul (ceasul inteligent), oferă mult mai mult decât ce ne dorim de la un ceas.

Cu stilul său puternic, cu ramă rotativă intuitivă și o durată de viață a bateriei mare este cel mai puternic concurent pe piața dispozitivelor ușor de purtat (Werables).

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...