Acasă Stiri Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung,...

Câteva dintre cele mai frumoase fețe de ceas, disponibile de la Samsung, pentru Gear S3

Vă prezentăm câteva dintre cele mai bune și preferate de utilizatori, fețe de ceas care le puteți descărca din Samsung Apps Store.

Fețele de ceas sunt pentru smartwatch-urile Samsung Gear S3, cu variantele sale Classic și Frontier.

Samsung Gear S3, are estetica unui ceas cu adevărat premium cu caracteristici avansate încorporate chiar în designul ceasului. Este foarte ușor de utilizat, este construit pentru folosință zilnică.

Gear S3 arată și se simte normal la încheietura mâinii atunci când îl utilizați.

Arată ca un ceas tradițional, numai că este mult mai capabil și inteligent.

Gear S3 vine în două variante, Gear S3 Frontier și S3 Classic.

  • Samsung Gear S3 Frontier, este pentru cei cu un spirit de pionierat, sportivi prin definiție și cu tendință de aventură.
  • Samsung Gear S3 Classic, oferă o notă de lux, de eleganță, se pretează pentru oameni de afaceri și ocazii selecte.

Samsung Gear S3 se poate utiliza cu aproape orice dispozitiv Android care rulează Android 4.4 sau mai performant.

Smartwatche-ul dispune de caracteristici cu adevărat revoluționare fiind cotat mereu în topul acestor tipuri de ceasuri.

Are un ecran de 1.3 inch circular Super AMOLED, Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.

Are o mulțime de senzori care vă pot ajuta în cele mai diverse situații, senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS.

Pe scurt un ceas extraordinar care vă dă un plus de valoare și eleganță atuni când îl purtați.

Pentru un plus de personalitate aveți mai jos câteva dintre cele mai utilizate și descărcate fețe de ceas pentru acest fenomenal gadget.

 

Samsung Gear S3 Classic

Digital Tick

Mr. Time

Slate and Blue Analog

 

Samsung Gear S3 Frontier

Drips Watchface V1

Lonely Planet Earth

Vakta DFG All-in-One

Samsung Gear S3 este certificat IP-68, cu rezistență la apă și praf, rezistă timp de până la 30 de minute și la 1 metru adâncime în apă, în plus este certificat de standardul american MIL-STD-810G.

 MIL-STD-810G, este un standard militar din S.U.A., utilizat de ministerului apărării. Toate echipamentele folosite de trupele americane din U.S. Army, U.S. Air Force,, și U.S. Navy, sunt testate în baza acestui foarte strict standard. 

Prin intermediul funcţiei “always on”, afişând astfel ora în permanenţă la fel ca un ceas tradiţional, smartwatche-ul (ceasul inteligent), oferă mult mai mult decât ce ne dorim de la un ceas.

Cu stilul său puternic, cu ramă rotativă intuitivă și o durată de viață a bateriei mare este cel mai puternic concurent pe piața dispozitivelor ușor de purtat (Werables).

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...