Cum să filmezi cu încetinitorul cu un telefon Samsung Galaxy?

88
Slow Motion - filmare cu incetinitorul
Sursă foto: techRadar

Mișcarea lentă – Slow Motion vă permite să înregistrați un videoclip, apoi să îl redați de până la 8 ori mai lent decât în ​​mod normal. Funcția Super Slow-mo redă videoclipurile de 32 de ori mai lent decât videoclipurile normale și de 4 ori mai lent decât videoclipurile realizate cu funcția Slow Motion. Dar cum să filmezi cu încetinitorul pe un telefon Samsung Galaxy? Aflați mai jos.

Înregistrarea de videoclipuri este o tendință în zilele noastre, telefoanele moderne având camere extraordinare, gen Galaxy S24 Ultra și Galaxy S23 Ultra care au o cameră principală de 200 megapixeli. Și modele mid-range cum ar fi Galaxy A52, Galaxy A54 sau Galaxy A55, pot face filmări cu încetinitorul. Dar, toate camerele de pe telefoanele Samsung Galaxy sunt o încântare pentru amatorii de clipuri video. Între alte funcții, înregistrarea lentă – Slow Motion vă permite să înregistrați videoclipuri cu încetinitorul. Acest lucru vă permite să vă bucurați de detalii incredibile, de la un fulger pe cer, la mișcarea valurilor mării, de la ploaia în rafale la faza unui meci de fotbal.

Modul Samsung Slow Motion Video captează cele mai prețioase amintiri ale tale la o uimitoare rezoluție de 120 de cadre pe secundă și o rezoluție de768 x 512. Vei vedea apoi filmarea redată încet într-un videoclip magic și clar, făcând amintirile tale cu adevărat atemporale.

Cel mai important, nu veți avea nevoie de aplicații de editare video terță parte pentru a adăuga câteva modificări suplimentare la videoclipul dvs. slow-mo. Samsung are o editare foto/video încorporată care are mai multe instrumente care vă permit să editați videoclipuri în moduri diferite. Iată cum să filmați cu încetinitorul pe un telefon Samsung Galaxy:

 • Din ecranul de pornire, alegeți Aplicații sau glisați în sus pentru a vă accesa aplicațiile.
 • Alegeți Cameră foto.
 • Alegeți Mișcare cu încetinitorul – Slow Motion.
 • Alegeți pictograma înregistrare.
 • Când ați terminat cu videoclipul, alegeți pictograma Oprire.

Pașii de mai sus sau de mai jos pot diferi ușor în funcție de telefonul avut, de sistemul de operare și One UI. Dar totul este foarte intuitiv și nu veți avea probleme de filmați tot ce vreți în Slow Motion sau Super Slow-mo. Uneori, videoclipurile cu încetinitorul nu ies așa cum ați sperat. Ai început să filmezi prea devreme, iar prima parte a videoclipului sau o parte din el arată ciudat în slo-mo. Nu vă faceți probleme, după filmare puteți să editați videoclipul filmat, în puteți scurta sau folosi alte instrumente de pe ecran.

În general, dimensiunea fișierului unui videoclip este determinată de diverși factori, cum ar fi rezoluția video, rata de biți, codecul utilizat și lungimea videoclipului. Când înregistrați videoclipuri cu încetinitorul, rețineți că fișierele pot fi mai mari decât fișierele video standard, așa că fiți atenți la spațiul de stocare al dispozitivului. Motivul este că mai multe cadre sunt capturate în slo-mo.

 • Din ecranul de pornire, alegeți Aplicații sau glisați în sus pentru a vă accesa aplicațiile.
 • Alegeți Camera.
 • În funcție de dispozitiv, alegeți Mod sau glisați pe ecran pentru a selecta Super Slow-mo.
 • Alegeți Auto sau Manual. Dacă nu vedeți acest ecran, treceți la pasul următor.
  • Modul automat va începe înregistrarea imediat ce mișcarea a fost detectată în pătrat.
  • Modul manual va începe să înregistreze odată ce butonul de înregistrare a fost apăsat.
 • Apăsați butonul de înregistrare.

După ce ați terminat înregistrarea videoclipului, acesta va apărea în galeria telefonului. Veți ști ce videoclipuri au segmente cu încetinitorul, deoarece vor prezenta o pictogramă care înfățișează mai multe cercuri.

 • Pentru a edita secțiunea de videoclip pe care doriți să o faceți cu încetinitorul, alegeți caseta de vizualizare rapidă.
 • Găsiți videoclipul și mergeți Pictograma de vizualizare sau Redați videoclipul super slow-mo
 • Utilizați diapozitivele din partea de jos a ecranului pentru a selecta porțiunea de videoclip pe care doriți să o faceți cu încetinitorul. Puteți edita videoclipul, adăugați muzică, activați sau dezactivați încetinitorul și decupați secțiuni ale filmării.
 • Atingeți Salvați.

Sursă video: I❤️Samsung