Firmware-ul lui Samsung Android Go este oficial, lansare iminentă

1127

În timp ce lumea așteaptă cu nerăbdare pe Galaxy Note 9, un alt smartphone Samsung ar putea să apară la evenimentul de lansare Galaxy Unpacked din New York din această săptămână. Primul smartphone Samsung Android Go pare să fie foarte aproape de lansare și ne gândim că aceasta ar fi o astfel de ocazie.

Firmware-ul pentru viitorul dispozitiv, care va fi lansat ca Samsung Galaxy J2 Core, este acum disponibil. Așa cum era de așteptat, smartphone-ul se bazează pe sistemul de operare Android 8.1 Oreo. După am scris când au apărut imagini cu dispozitivul propriu-zis, telefonul va rula software-ul personalizat al companiei sud-coreene, cu Samsung UX Experience, dar versiunile Android Go ale companiei Google.

Samsung Galaxy J2 Core are versiunea de firmware PDA J260GDDU1ARGC și CSC J260GODM1ARGC.

Galaxy J2 Core a primit certificările necesare, inclusiv de la FCC, în ultimele săptămâni. Sosirea firmware-ului înseamnă că ne așteptăm ca telefonul să devină oficial în orice moment. Samsung a lansat deja două tablete – Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A 10.5 săptămâna trecută, iar în următoarele zile va lansa pe Galaxy Note 9 și Samsung Galaxy Watch. Este posibil ca smartphone-ul Samsung Android Go alias Galaxy J2 Core, să apară oficial undeva între cele două dispozitive vedetă sau după lansarea lor. Este desigur o presupunere.

Samsung a testat Galaxy J2 Core pe mai multe piețe din Asia, Europa și America Latină. Cu toate acestea, este posibil ca firma high-tech sud-coreeană să nu lanseze dispozitivul în toate aceste țări. Și chiar dacă în final se va întâmpla acest lucru, ar putea lansa mai întâi telefonul în subcontinentul indian, deoarece firmware-ul a ieșit pentru SM-J260G, număr de model ce este pentru India. O lansare globală, în Europa, America și alte piețe asiatice, ar putea urma câteva săptămâni mai târziu.

Android Go este o versiune a sistemului de operare Android 8.1 Oreo. Aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu maximum 1 GB de memorie RAM, rezultând telefoane foarte accesibile ca preț dar care dispun de specificații mai slăbuțe.

Samsung Galaxy J2 Core este de așteptat să aibă un display Super AMOLED de 5 inch, procesorul quad-core Exynos 7570, o memorie RAM de 1GB, o cameră frontală de 5 MP, o cameră din spate de 8 MP, o memorie internă de 8 GB și o baterie de 2.600 mAh.

Acesta va fi, de asemenea, primul telefon de buget al gigantului coreean care nu are butoane de navigare fizice. Nu există nici un afișaj Infinity, dar Samsung și-a clarificat intențiile de a se îndepărta de la tastele sale tradiționale fizice și capacitive de navigație, în toată gama Galaxy.

VIAIotgadgets
SURSĂSamMobile