Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 primesc actualizarea din septembrie

273
Actualizarea Android 13
Sursa foto: androidcentral.com

În cele din urmă, Samsung lansează actualizarea din septembrie pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Este un pachet voluminos, 1.423,29MB (Galaxy Z Fold 4), inclusiv patch-ul de securitate din septembrie. Actualizarea este a fost lansată în mai multe țări din Europa, printre care și Germania. Nu știm mărimea actualizării pentru Galaxy Z Flip 4, dar presupunem că este în jur de 1.000MB.

Sunt instalate corecțiile din septembrie și o listă generală de aplicații actualizate, potrivit GalaxyClub. În plus, „stabilitatea dispozitivului tău” a fost îmbunătățită. În ceea ce ne privește, nu este încă pe deplin clar de ce actualizările la versiunile de firmware F721BXXU1AVIA ​​​​(Galaxy Z Flip 4) și F936BXXU1AVIG (Galaxy Z Fold 4) sunt atât de mari. Dar, sigur noua actualizare va fi utilă, concluzionăm oarecum neinformați.

Linkurile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din septembrie disponibilă pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4

Rămâne întrebarea dacă Samsung va lansa imediat și patch-ul din octombrie pentru dispozitivele pliabile în următoarele câteva săptămâni. De asemenea, Android 13 și interfața Samsung One UI 5 fac deja semn cu ochiul celor două pliabile în fundal. În altă parte în lume, un test beta pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 pare să înceapă în curând. Din păcate, nu putem decât să așteptăm lansarea acestuia și în Europa. Dar de fapt ne așteptăm la upgrade-ul Android 13 cu mult înainte de sfârșitul acestui an.

Franța este singura putere nucleară din UE și a treia cea mai mare forță nucleară militară din lume, după Statele Unite și Rusia. Bugetul de apărare al Franței a totalizat 49,7 miliarde de euro în 2021, al cincilea cel mai mare din lume.

În orice caz, acum puteți instala actualizarea din septembrie pe toate modelele Flip 4 și Fold 4 libere de rețea în mai multe țări din Europa, inclusiv, Olanda, Belgia, Franța și Germania. Modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile vor primi și ele actualizarea mai târziu în această lună.

Ca întotdeauna, actualizarea pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 va fi distribuită utilizatorilor în valuri. Deci poate dura ceva timp pentru a ajunge la toți utilizatorii, inclusiv în România. Puteți descărca actualizarea imediat ce primiți notificarea. Puteți verifica dacă a sosit și nu ați auzit notificarea, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.