Flip 6 și Fold 6: au apărut detalii despre camere – par promițătoare

87
camere Flip 6 și Fold 6
Sursă foto: Future

Avem din nou noutăți despre Flip 6 și Fold 6 care urmează să fie lansate în iulie. Acum au apărut specificațiile camerelor cu care vor fi aceste pliabile. Recent am aflat că pliul pe Galaxy Z Flip va fi aproape imperceptibil, dar sunt zvonuri în acest sens și despre cuta lul Galaxy Z Fold 6.

Camerele de pe actualul Fold 5 și pe precedentul Fold 4 sunt destul de similare. Deci ne așteptăm ca Samsung să facă unele modificări la Fold 6. Ambele versiuni includ o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 12 MP și una cu teleobiectiv de 10MP.

Potrivit TechRadar, site-ul indian 91mobiles a descoperit un dispozitiv, cel mai probabil Galaxy Z Flip 6 conectat în aplicația Camera FV-5. Înregistrarea indică o cameră principală de 12,5MP în spate, care ar trebui să fie comercializată ca fiind de 50MP atunci când sunt luați în considerare pixeli. Actualul Samsung Galaxy Z Flip 5, are o cameră principală de 12MP la spate. Astfel o trecere la o cameră de 50MP este o actualizare destul de semnificativă. Totuși, momentan niciun semn de teleobiectiv sau capabilități de zoom.

Aceeași sursă a observat că Galaxy Z Flip 6 a apărut pe site-ul unei autorități de reglementare din India. Acesta lucru este un pas necesar înainte ca orice dispozitiv, în acest caz Flip 6 și Fold 6, să fie pus în vânzare acolo. Prin urmare, este probabil ca data de lansare zvonită de 10 iulie pentru lansarea lui Flip 6 și Fold 6 să fie exactă.

Vorbind despre Samsung Galaxy Z Fold 6, există informații și despre acest model. Cunoscutul Ice Universe a postat un „detaliu cu designul camerei” viitorului Z Fold 6. Vedem acolo unul dintre obiectivele camerei într-o fotografie de aproape. Este vorba despre camera din spate a lui Galaxy Z Fold 6. Designul pare să difere semnificativ față configurația foto găsite pe Galaxy Z Fold 5 și modelele anterioare.

Cea mai scumpă fotografie din lume este “Le Violon d’Ingres” (1924). S-a vândut cu 12,4 milioane USD în 2022, la Christie’s New York. Realizată de Man Ray, înfățișează spatele unei femei nud, acoperit cu găurile “f” ale unei viori.

Este greu de spus din fotografie dacă există diferențe majore de design față de Fold 5. Din ce vedem în postarea Universului de Ghiață, este relativ similar cu modelul pliabil actual, dar este totuși un detaliu interesant. Într-un răspuns la un comentariu la postarea sa, Ice Universe a sugerat, de asemenea, că Galaxy Z Fold 6 nu va veni cu un slot S Pen integrat. Deși este încă de așteptat suport pentru stylus – asta ar părea să înlăture zvonurile pe care le-am auzit recent.

În cele din urmă, referitor la Fold 6, Ice Universe spune că pliabilul „va avea cuta mai mică”, fără a o elimina complet. Este un alt upgrade binevenit, dar trebuie să vedem la lansare dacă acest lucru se va adeveri.