Samsung Flip W2020 certificat de Wi-Fi Alliance, lansarea este aproape

1009
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Samsung poate lansa în orice moment un nou telefon flip premium în China și Coreea de Sud. Cel mai recent telefon flip al companiei, cu numărul de model SM-W2020, a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Samsung Flip W2020, succesor al telefonului Samsung W2019, este mult îmbunătățit și vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855.

Listarea telefonului Samsung cu numărul de model SM-W2020 pe site-ul Wi-Fi Alliance dezvăluie că viitorul telefon flip va rula pe sistemul de operare Android 9.0 Pie. Acceptă Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac dual-band, ceea ce nu este o surpriză. Cu toate acestea, în afară de conectivitatea Wi-Fi, certificarea Wi-Fi Alliance nu dezvăluie alte informații cheie cu privire la dispozitivul Samsung Flip W2020.

Samsung W2020 va avea 8 GB de RAM și 512 GB stocare

Conform MySmartPrice, SM-W2020 alias Samsung Flip W2020, va fi un telefon de înaltă calitate, cu specificații hardware similare ca cele mai noi dispozitive din seria Galaxy S și Galaxy Note. Telefonul premium va avea un chipset Snapdragon 855 sub capotă, asociat cu 8 GB RAM și o impresionantă stocare internă de 512 GB pe modelul de bază. Este foarte probabil ca telefonul să utilizeze spațiul de stocare UFS 3.0, la fel ca seria Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Fold.

În partea din spate a telefonului ar putea fi instalat un sistem de camere cu trei lentile, similar cu cele mai noi camere Samsung. În ceea ce privește durata de viață a bateriei viitorul telefon flip nu va fi la fel de impresionant ca și cele mai importante smartphone-uri Samsung. Nu este de așteptat să aibă o baterie semnificativ mai mare decât predecesorul său, care împachetează o baterie de 3.070 mAh.

Alan Turing a fost primul care a lansat o teorie despre software în eseul său despre numerele computerizate din 1935. Alan Turing a fost un informatician, matematician și criptanalist. A lucrat pentru Government Code and Cypher School la Bletchley Park, Marea Britanie.

Samsung Flip W2020 cu Android 9 Pie și One UI

În ceea ce privește software-ul, telefonul Samsung Flip W2020 va avea sistemul de operare Android 9 Pie cu One UI. Nu știm încă dacă modelul ce va fi lansat în Coreea de Sud va avea și conectivitate 5G. Având în vedere că telefoanele 5G sunt foarte căutate în Coreea, este posibil ca Samsung să vină cu o surpriză!

Samsung Flip W2019 a fost anunțat de companie în noiembrie anul trecut în China ca fiind un telefon flagship. De asemenea Samsung Flip 2018 a fost lansat aproximativ în aceeași perioadă dar în 2017. Deci suntem aproape de această perioadă. Astfel că Samsung Flip W2020 va fi lansat în perioada următoare, cândva înainte de sfârșitul anului. Având în vedere că va fi un dispozitiv de nișă precum predecesorii săi, este puțin probabil ca Samsung să lanseze Flip-ul pe altă piață din afara de China și Coreea.