Fold 5 și Flip 5 primesc actualizarea pentru luna februarie 2024

195
Fold 5 si Flip 5 actualizate
Sursă foto: HardwareZone

Săptămâna trecută Samsung a lansat corecția de securitate din februarie 2024. De atunci actualizarea este în plin fuleu, a ajuns la mai multe telefoane Samsung, iar acum este disponibilă și pentru cele mai recente dispozitive pliabile Galaxy, adică Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Lansarea inițială pentru Fold 5 și Flip 5 a debutat în SUA, dar acum a fost lansată la nivel global.

La fel cu s-a întâmplat și la modelele precedente, actualizarea din februarie 2024 nu aduce bunătăți suplimentare. În acest fel Fold 5 și Flip 5 primesc și ele doar cele mai recente remedieri de securitate. Dar, potrivit colegilor noștri de la AndroidHeadlines, orice actualizare de securitate este binevenită.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Noua actualizare pentru Fold 5 și Flip 5 este deja disponibilă în Europa și Coreea de Sud. Utilizatori europeni de Fold primesc actualizarea cu numărul de versiune F946BXXS1BXBE. În același timp, utilizatorii de Galaxy Z Fold 5 din Coreea de Sud are numărul de firmware F946NKSS1BXAD.

În ceea ce privește Samsung Galaxy Z Flip 5, putem confirma disponibilitatea SMR din februarie în Coreea de Sud cu versiunea de firmware F731NKSS1BXAF. La fel ca pentru seria Galaxy S23, actualizarea pentru Fold 5 și Flip 5 nu aduce nimic mai mult decât patch-ul de securitate din această lună. Cea mai recentă actualizare de securitate a Samsung corectează 69 de vulnerabilități, dintre care cel puțin trei sunt remedieri critice.

Majoritatea țărilor occidentale au reglementări cu privire la locurile în care puteți și nu puteți bea alcol în public. În Coreea de Sud poți să bei alcool oriunde dorești. Într-un autobuz, tren sau pe stradă, se poate bea fără nici o problemă.

Între timp, suplimentar pentru luna februarie, o actualizare mai interesantă este la orizont. Se așteaptă ca Samsung să lanseze interfața One UI 6.1 cu noile funcții Galaxy AI și alte îmbunătățiri pentru seria Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip. Vă vom anunța când începe lansarea. Vă reamintim că Samsung One UI 6.1 a debutat cu seria Galaxy S24.

Într-o știre conexă, Galaxy M34 și Galaxy F34 primesc și ele cea mai recentă actualizare din februarie 2024. Aceste telefoane de gamă medie nu au fost mai puțin vândute la nivel global, cel din din urmă fiind limitat la India și țările învecinate. Dispozitivele preiau noua actualizare de securitate cu numerele de versiune M346BXXS3BXB1 și, respectiv, E346BXXS3BXB1. Galaxy M34 și Galaxy F34 nu vor primi One UI 6.1.