Folosirea scanner-ul de amprentele de la Galaxy Note 4 si pentru alte aplicatii

2812

S-a discutat mult despre setarea scanner-ului de amprente de pe Samsung Galaxy Note 4, dar ce mulți utilizatori nu realizează este că acesta poate fi folosit pentru mai mult decât să își deblocheze telefonul. Există câteva nume mari printre aplicații, peste care merită să te uiți pentru a extinde utilitatea scanner-ului de amprente.

PayPal – este unul dintre partenerii Samsung ce au participat la lansarea scanner-ului și este în continuare un bun exemplu de securitate folosind amprentele. Dacă Note-ul tău nu venit cu PayPal preinstalat, se poate downloada de pe Google Play.

LastPass – Managere-le de parole sunt o parte importantă din securitatea online, însă o dată cu recomandarea ca o parolă să fie lungă și complexă vine și dezavantajul că prin aceste cerințe scade și utilizarea a astfel de parole. Prin utilizarea amprentei pentru a lansa această aplicație crește viteza de desfășurare a activităților tale și în același timp îți asigură o bună securitate.

Keeper Password Manager – La fel ca și LastPass, Keeper Password Manager permite lansarea sa prin înregistrarea amprentei. Avantajul acestei aplicații este faptul că este gratuită.

My KNOX – este o platformă de securitate de la Samsung ce permite ca anumite mutarea anumitor aplicații într-o zona de securitate. După instalarea și configurarea sa, lansarea se poate face prin scannarea amprentei, oferind aces în zona de securitate.

SafeInCloud Password Manager – La fel ca cele 2 managere de parole mai sus menționate, SafeInCloud integrează perfect scanner-ul de amprente pentru lansarea aplicației.

Browser-ul de internet Samsung – Deși majoritatea utilizatorilor folosesc un browser diferit, precum Chrome sau Firefox, utilizarea browser-ului default al Samsung are beneficiul de a permite integrarea scanner-ului de amprente. Astfel la accesarea site-urilor ce permit această caracteristică va apărea opțiunea de log in prin scannarea amprentei în loc de introducerea username-ului și parolei.

Aplicațiile proprii Samsung – După configurarea scanner-ului de amprente, aceasta poate fi folosit pentru log-area în aplicații proprii Samsung precum Galaxy Apps sau servicii precum Milk. Avantajul este îmbunătățirea vitezei de cumpărare.