Fortnite pentru Android ar putea fi exclusiv pe Note 9 la lansare

1515

Samsung ar putea să-și comercializeze phabletul Galaxy Note 9 puțin diferit față de cele anterioare. Compania Samsung se spune că intenționează să aducă un nou impuls vânzărilor, exclusiv prin unele bonusuri Fortnite, printr-un parteneriat cu Epic Games. Site-urile 9to5Google și XDA Developers au scris că portul Android al Fortnite va fi lansat alături de Note 9 – poate chiar și ca o aplicație pre-cuplată. Samsung ar putea avea o exclusivitate de 30 de zile pe jocul extrem de popular Battle Royale, în conformitate cu 9to5Google.

Ambele site-uri spun că cei care vor cumpăra un smartphone Galaxy Note 9 vor fi recompensați cu unele bonusuri Fortnite în schimbul precomenzii efectuate pentru phablet, inclusiv bonusuri V-Bucks, skin-uri de jucător și multe altele. Și, da, aparent cumva Samsung a găsit o modalitate de a adăuga funcția S Pen la joc. Este necesar ca noul stilou S Pen să includă Bluetooth și ar trebui să ofere funcții software mai avansate pe telefonul Note asociat.

XDA Developers susține că Fortnite va juca un rol esențial în marketingul lui Galaxy Note 9 de la Samsung. Compania va avea numai de câștigat datorită gamei sale de jocuri și grație procesorului Snapdragon 845 din interior. Acolo se va găsi și o „țeavă de încălzire a camerei de vapori”, proiectată să răcească dispozitivul în timpul unor sesiuni extinse de jocuri.

Samsung a început deja să laude pe Galaxy Note 9 prin reclame care promit o viață lungă a bateriei, o performanță rapidă și o capacitate de stocare generoasă. Jocurile ar fi un teritoriu nou pentru gama Galaxy Note, gamă care în mod tradițional a fost comercializată ca smartphone-uri pentru o productivitate ridicată.

Fortnite este un joc video dezvoltat de Epic Games, care a fost lansat în 2017 ca pachete software diferite cu diferite moduri de joc care altfel au același gameplay generic și motor de joc. Modurile de joc includ: Save the World și Battle Royale. Jocul Battle Royale a avut un succes răsunător, atrăgând peste 125 de milioane de jucători în mai puțin de un an, un adevărat fenomen cultural.

Lansarea Fortnite exclusiv pe cel mai nou smartphone al companiei Samsung va limita cu siguranță veniturile Epic Games pe această platformă – chiar dacă numai pentru o lună. Acest joc aduce mulți bani editorului pe fiecare platformă unde poate fi găsit și Epic Games este de așteptat să câștige peste 2 miliarde de dolari din achiziționarea acestui joc de către pasionați, numai în acest an.

Dar, banii de marketing ai companiei Samsung nu pot decât să ajute jocul pe termen lung și suntem siguri că cei care vor cumpăra telefoanele Galaxy Note 9 vor fi extrem de bucuroși de această facilitate. Dacă această facilitate exclusivă este precisă, conform planului de vânzare a lui Note 9, cumpărătorii se poat aștepta să joace Fortnite cândva în luna septembrie.

SURSĂTheVerge