Exclusivitatea jocului Fortnite pe Galaxy Note 9 va dura 120 de zile

1481

În urma unei perioade de exclusivitate pentru Samsung Galaxy Note 9, jocul Fortnite va rămâne exclusiv pe Samsung pentru încă două până la trei luni. Informația a fost furnizată de o sursă apropiate companiei Samsung care a transmis acest lucru site-ului AndroidHeadlines.

Samsung planifică o campanie de marketing imensă și intensă pentru Note 9 cu multe stimulente pentru diferite tipuri de clienți. Compania sud-coreeană își face reclamă afirmând că Note 9 este un telefon perfect pentru afaceri și jocuri. Aceste jocuri fac parte dintr-un parteneriat cu Epic Games, dezvoltator al jocului Fortnite.

Am scris recent că jocul Fortnite ar ajunge în exclusivitate pe Samsung Galaxy Note 9 atunci când va fi lansat, pe 9 august, viitorul phablet al companiei sud-coreene. Am înțeles că această perioadă durează treizeci de zile de la lansarea telefonului și a jocului. Sursa a reconfirmat că cele treizeci de zile de exclusivitate pentru Galaxy Note 9 vor fi așa cum a fost anunțat, dar a precizat și faptul ca exclusivitatea de o lună este doar pentru Note 9 și nu pentru telefoanele Samsung în general.

În schimb, odată ce exclusivitatea pentru Galaxy Note 9 s-a încheiat, o a doua perioadă de exclusivitate va începe pentru smartphone-urile Samsung. Aceasta se va adresa proprietarilor de modele selectate din seria Galaxy S și probabil și Note, care vor avea acces și la noul joc. Această a doua perioadă se pare că va fi de șaizeci sau nouăzeci de zile, față de cele 30 de zile pentru Note 9.

Epic Games Inc., de asemenea cunoscută ca Epic și în trecut ca Epic MegaGames, este o companie americană care produce și comercializează jocuri. Este fondată în 1991 și are sediul în Rockville, Maryland, Statele Unite. Fortnite este un joc video dezvoltat de Epic Games, care a fost lansat în 2017.

În total, ar însemna că sosirea Fortnite pe Android va fi pe telefoanele Samsung pentru cel cel puțin nouăzeci de zile și posibil pentru o perioadă de 120 de zile. După această perioadă jocul mobil va deveni, probabil, disponibil pentru toți proprietarii dispozitivelor Android în general.

Dat fiind faptul că Fortnite este un joc foarte solicitat, apariția acestuia pe telefonul Note 9 și mai apoi pe alte telefoane Samsung va forța mai mulți proprietari de smartphones Samsung să utilizeze aplicația în cauză, proprietari care apoi pot folosi și alte diferite jocuri oferite de Samsung.

Informațiile anterioare au sugerat, de asemenea, că pe lângă accesul timpuriu la jocul Fortnite Android, cumpărătorii de Note 9 vor beneficia și de alte bonusuri Fortnite.

Samsung este așteptat să anunțe pe Galaxy Note 9 joi 9 august, moment în care toate detaliile despre phablet și despre exclusivitatea Fortnite vor fi cel mai probabil confirmate.

SURSĂAndroidHeadlines