Prima fotografie oficială de la Samsung cu Galaxy Note 8

1609

Samsung a publicat o imagine a ultimului cip-set Exynos 8895 în contul său oficial Twitter Exynos, unde se crede că apare prima fotografie oficială de la Samsung cu Galaxy Note 8.

A „scăpat” oare Samsung oficial fotografia următorului său smartphone Note 8?

Cip-set-ul dă putere celor mai recente smartphone-uri Samsung – Galaxy S8 și Galaxy S8+, și se zvonește că va fi folosit și pentru alimentarea lui Galaxy Note 8.

Fotografia a fost postată pe Twitter cu cuvintele „Fă ce vrei. Exynos va face toată treaba „și are ca scop publicitatea acestui ultim procesor de brand propriu.

În timp ce acest lucru poate să nu fie foarte interesant pentru mulți, este interesant smartphone-ul care însoțește cip-setul din această imagine. Nu este nici Samsung Galaxy S8, nici vreo altă emblematică galaxie Samsung din trecut.

Telefonul, de fapt, arată foarte asemănător cu recentele scurgeri despre Galaxy Note 8.

Presupusele specificații și design-ul lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvăluite în mai multe scurgeri anterioare, dar acest lucru pare a fi primul „teaser” oficial al smartphone-ului.

Conform unor informații Samsung Galaxy Note 8 este așteptat să sosească pe 23 august, înainte ca IFA Berlin 2017 să înceapă și scurgerile din jurul smartphone-ului sunt în plină desfășurare.

 IFA Berlin din 2016 a avut 1882 de expozanți din 50 de țări care au expus pe o suprafață de 158.000 metri pătrați. Comenzile făcute la IFA au fost estimate la 4,5 miliarde de euro, iar peste 240.000 de vizitatori au admirat exponatele prezentate. 

Cu puțin peste o lună înainte de a merge la IFA, compania sud-coreeană pare să fi făcut un pas înainte și în loc să se eschiveze de la comunicate și fotografii oficiale, ne-a oferit pentru prima oară o privire asupra telefonului real. Și prima imagine a smartphone-ului, nu este foarte diferită de ceea ce sugerau informațiile anterioare.

Dispozitivul Note 8, vine cu noul Display Infinity care a debutat cu seria Galaxy S8 și S8+.

În fotografia prezentată apare doar partea frontală a telefonului, extremitatea lui superioară.

Rama inferioară nu este dezvăluită în imagine, menținând în viață curiozitatea noastră pentru scannerului fizic și pentru butonul acasă.

Nu vedem nici partea din spate a smartphone-ului, păstrând în continuare misterul asupra celor mai interesante caracteristici ale lui Samsung Galaxy Note 8 – camera dublă și scannerul pentru amprente.

Interesant este ca imaginea nu a fost ștearsă de pe Twitter sau tweet-ul eliminat, rezultând că mișcarea nu a fost un „accident” ci mai degraba o revelație deliberată din partea firmei Samsung.

După această primă priveliște, așteaptăm și altele în săptămânile viitoare și lansarea oficială a invitațiilor pentru evenimentul lansării.

Deși această ultimă imagine s-ar putea să nu se dovedească a fi Note 8, există cu siguranță o mulțime de fani ai seriei care sunt încântați de ce văd, oricum este foarte frumos.

Acest phablet uriaș pare să fie unul dintre cele mai puternice smartphone-uri făcute vreodată, cu caracteristici extraordinare, inclusiv o cameră cu două obiective, o baterie imensă și un S Pen actualizat cu performanțe îmbunătățite.

Din păcate, se pare că toată această tehnologie aflată pe Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni la un preț în jur de 1.000 de euro, făcând acest smartphone unul dintre cele mai scumpe create vreodată.

VIABGR.in