Acasă Stiri Prima fotografie oficială de la Samsung cu Galaxy Note 8

Prima fotografie oficială de la Samsung cu Galaxy Note 8

Samsung a publicat o imagine a ultimului cip-set Exynos 8895 în contul său oficial Twitter Exynos, unde se crede că apare prima fotografie oficială de la Samsung cu Galaxy Note 8.

A „scăpat” oare Samsung oficial fotografia următorului său smartphone Note 8?

Cip-set-ul dă putere celor mai recente smartphone-uri Samsung – Galaxy S8 și Galaxy S8+, și se zvonește că va fi folosit și pentru alimentarea lui Galaxy Note 8.

Fotografia a fost postată pe Twitter cu cuvintele „Fă ce vrei. Exynos va face toată treaba „și are ca scop publicitatea acestui ultim procesor de brand propriu.

În timp ce acest lucru poate să nu fie foarte interesant pentru mulți, este interesant smartphone-ul care însoțește cip-setul din această imagine. Nu este nici Samsung Galaxy S8, nici vreo altă emblematică galaxie Samsung din trecut.

Telefonul, de fapt, arată foarte asemănător cu recentele scurgeri despre Galaxy Note 8.

Presupusele specificații și design-ul lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvăluite în mai multe scurgeri anterioare, dar acest lucru pare a fi primul „teaser” oficial al smartphone-ului.

Conform unor informații Samsung Galaxy Note 8 este așteptat să sosească pe 23 august, înainte ca IFA Berlin 2017 să înceapă și scurgerile din jurul smartphone-ului sunt în plină desfășurare.

 IFA Berlin din 2016 a avut 1882 de expozanți din 50 de țări care au expus pe o suprafață de 158.000 metri pătrați. Comenzile făcute la IFA au fost estimate la 4,5 miliarde de euro, iar peste 240.000 de vizitatori au admirat exponatele prezentate. 

Cu puțin peste o lună înainte de a merge la IFA, compania sud-coreeană pare să fi făcut un pas înainte și în loc să se eschiveze de la comunicate și fotografii oficiale, ne-a oferit pentru prima oară o privire asupra telefonului real. Și prima imagine a smartphone-ului, nu este foarte diferită de ceea ce sugerau informațiile anterioare.

Dispozitivul Note 8, vine cu noul Display Infinity care a debutat cu seria Galaxy S8 și S8+.

În fotografia prezentată apare doar partea frontală a telefonului, extremitatea lui superioară.

Rama inferioară nu este dezvăluită în imagine, menținând în viață curiozitatea noastră pentru scannerului fizic și pentru butonul acasă.

Nu vedem nici partea din spate a smartphone-ului, păstrând în continuare misterul asupra celor mai interesante caracteristici ale lui Samsung Galaxy Note 8 – camera dublă și scannerul pentru amprente.

Interesant este ca imaginea nu a fost ștearsă de pe Twitter sau tweet-ul eliminat, rezultând că mișcarea nu a fost un „accident” ci mai degraba o revelație deliberată din partea firmei Samsung.

După această primă priveliște, așteaptăm și altele în săptămânile viitoare și lansarea oficială a invitațiilor pentru evenimentul lansării.

Deși această ultimă imagine s-ar putea să nu se dovedească a fi Note 8, există cu siguranță o mulțime de fani ai seriei care sunt încântați de ce văd, oricum este foarte frumos.

Acest phablet uriaș pare să fie unul dintre cele mai puternice smartphone-uri făcute vreodată, cu caracteristici extraordinare, inclusiv o cameră cu două obiective, o baterie imensă și un S Pen actualizat cu performanțe îmbunătățite.

Din păcate, se pare că toată această tehnologie aflată pe Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni la un preț în jur de 1.000 de euro, făcând acest smartphone unul dintre cele mai scumpe create vreodată.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...