Acasă Stiri O fotografie publicată în exclusivitate prezintă pe Galaxy Note 9

O fotografie publicată în exclusivitate prezintă pe Galaxy Note 9

Imaginea de mai sus, cu Galaxy Note 9, a fost obținută în exclusivitate de către site-ul AndroidHeadlines și se spune că este „o prezentare oficială a lui Galaxy Note 9„. Imaginea a fost furnizată site-ului amintit de o sursă sigură.

Nu putem spune că ducem lipsă de știri despre Galaxy Note 9, foarte multe au apărut în ultimele săptămâni și vor mai apărea în perioada următoare. Toate acestea trebuie cernute foarte serios pentru că între aceste informații se strecoară și unele apărute doar pentru a face senzație în legătură cu viitorul phablet de la Samsung. Acum, AndroidHeadlines, un site serios și profesionist, confirmă prin această fotografie cum va arăta telefonul, practic confirmă designul frontal al smartphone-ului Galaxy Note 9.

Din păcate, vedem doar imaginea și nu primim nici o informație valoroasă despre software, nici detalii referitoare la partea din spate a dispozitivului. Cu toate acestea, conform AndroidHeadlines, această imagine ar trebui să fie o confirmare solidă a modului cum va arăta telefonul. Imaginea confirmă speculațiile anterioare că va exista o schimbare vizuală mică la Galaxy Note 9, care prezintă un design aproape identic cu Galaxy Note 8. Aceasta include același design de la marginea la marginea „Display-ului Infinity”, precum și margini foarte subțiri în partea superioară și inferioară a dispozitivului.

Galaxy Note 9 va avea un hardware aproape identic cu Note 8, cu scanerul iris, camera frontală, receptorul, senzorii de proximitate și blițul LED în exact aceleași poziții. Este aproape o copie a lui Galaxy Note 8, fără diferențe evidente. Tasta de pornire se află în poziția identică din partea dreaptă a dispozitivului, iar butonul Bixby se află în partea stângă, chiar sub butoanele de volum. Ceea ce poate sau nu poate fi de interes este că locașul pentru S Pen este mai puțin evident în această imagine.

S Pen – stiloul de la Samsung, a apărut în 2011 cu Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un uriaș smartphone de 5,3 inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note.

Desigur, partea din spate a dispozitivului este o chestiune diferită, iar acest lucru este ceva nu putem deduce din această fotografie. De exemplu, una dintre cele mai anticipate modificări ale designului pentru Nota 9 este poziționarea senzorului de amprentă. Aceasta a fost o problemă controversată la Note 8 datorită senzorului de amprentă situat în partea dreaptă a camerelor duale din spate. O poziție pe care mulți o considerau incomodă pentru utilizare. Cele mai recente speculații pe această temă spun că senzorul de amprentă digitală va fi mutat într-o poziție mai centrală.

În ceea ce privește specificațiile generale, acesta este un alt domeniu care este puțin probabil să vadă multe schimbări. De exemplu, în timp ce afișajul de pe Note 8 este 6,3 inch, zvonurile indică un afișaj de 6,4 inch pe Note 9 – aceasta poate fi de fapt o dovadă că rama inferioară, din imaginea de mai sus, este puțin mai mică decât pe Note 8.

Așteptăm un raport de aspect de 18,5: 9 și o rezoluție de 2960 x 1440. Se așteaptă o memorie RAM de 6 GB, un spațiu de stocare de minimum 64 GB și un Snapdragon 845. Deși această combinație poate diferi în funcție de regiune, deoarece versiunile internaționale vor include procesorul Exynos 9810 de la Samsung. De asemenea, camerele foto vor fi minim camere duale de 12 MP pe spate și de 8 MP în față. Bateria posibil la o capacitate de 4.000 mAh, iar sistemul de operare Android 8.(X) Oreo va fi acolo.

În sfârșit, Galaxy Note 9 este așteptat în cel puțin cinci opțiuni de culori: Black Midnight, Blue Coral, Orchid Gray, Teddy Brown și Titanium Gray. Samsung a anunțat lansarea pentru 9 august și conform unor ultime informații, din Coreea de Sud de la ETNews, va fi pe piață din 24 august.

Stiri

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...

Samsung Galaxy XCover 5 lansat, construit pentru medii dificile

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față sarcinilor solicitante. Satisfăcând nevoile unei...

Samsung primul loc în cota de piață în America Latină și EMEA în 2020

Samsung și-a extins și mai mult prezența pe piața de smartphone-uri din America Latină anul trecut. În acest fel compania și-a consolida...

Samsung Galaxy A32 4G cu afișaj AMOLED de 90Hz lansat în India

Samsung Galaxy A32 4G a fost lansat oficial în India. Acesta vine cu un afișaj Super AMOLED cu o crestătură în formă...

Samsung Galaxy S21 FE va fi cel mai ieftin model din seria Galaxy S21

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition, ca model entry-level din seria high-end Galaxy S20. Dispozitivul a fost echipat cu un afișaj...