Acasă Stiri O fotografie publicată în exclusivitate prezintă pe Galaxy Note 9

O fotografie publicată în exclusivitate prezintă pe Galaxy Note 9

Imaginea de mai sus, cu Galaxy Note 9, a fost obținută în exclusivitate de către site-ul AndroidHeadlines și se spune că este „o prezentare oficială a lui Galaxy Note 9„. Imaginea a fost furnizată site-ului amintit de o sursă sigură.

Nu putem spune că ducem lipsă de știri despre Galaxy Note 9, foarte multe au apărut în ultimele săptămâni și vor mai apărea în perioada următoare. Toate acestea trebuie cernute foarte serios pentru că între aceste informații se strecoară și unele apărute doar pentru a face senzație în legătură cu viitorul phablet de la Samsung. Acum, AndroidHeadlines, un site serios și profesionist, confirmă prin această fotografie cum va arăta telefonul, practic confirmă designul frontal al smartphone-ului Galaxy Note 9.

Din păcate, vedem doar imaginea și nu primim nici o informație valoroasă despre software, nici detalii referitoare la partea din spate a dispozitivului. Cu toate acestea, conform AndroidHeadlines, această imagine ar trebui să fie o confirmare solidă a modului cum va arăta telefonul. Imaginea confirmă speculațiile anterioare că va exista o schimbare vizuală mică la Galaxy Note 9, care prezintă un design aproape identic cu Galaxy Note 8. Aceasta include același design de la marginea la marginea „Display-ului Infinity”, precum și margini foarte subțiri în partea superioară și inferioară a dispozitivului.

Galaxy Note 9 va avea un hardware aproape identic cu Note 8, cu scanerul iris, camera frontală, receptorul, senzorii de proximitate și blițul LED în exact aceleași poziții. Este aproape o copie a lui Galaxy Note 8, fără diferențe evidente. Tasta de pornire se află în poziția identică din partea dreaptă a dispozitivului, iar butonul Bixby se află în partea stângă, chiar sub butoanele de volum. Ceea ce poate sau nu poate fi de interes este că locașul pentru S Pen este mai puțin evident în această imagine.

S Pen – stiloul de la Samsung, a apărut în 2011 cu Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un uriaș smartphone de 5,3 inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică a seriei Galaxy Note.

Desigur, partea din spate a dispozitivului este o chestiune diferită, iar acest lucru este ceva nu putem deduce din această fotografie. De exemplu, una dintre cele mai anticipate modificări ale designului pentru Nota 9 este poziționarea senzorului de amprentă. Aceasta a fost o problemă controversată la Note 8 datorită senzorului de amprentă situat în partea dreaptă a camerelor duale din spate. O poziție pe care mulți o considerau incomodă pentru utilizare. Cele mai recente speculații pe această temă spun că senzorul de amprentă digitală va fi mutat într-o poziție mai centrală.

În ceea ce privește specificațiile generale, acesta este un alt domeniu care este puțin probabil să vadă multe schimbări. De exemplu, în timp ce afișajul de pe Note 8 este 6,3 inch, zvonurile indică un afișaj de 6,4 inch pe Note 9 – aceasta poate fi de fapt o dovadă că rama inferioară, din imaginea de mai sus, este puțin mai mică decât pe Note 8.

Așteptăm un raport de aspect de 18,5: 9 și o rezoluție de 2960 x 1440. Se așteaptă o memorie RAM de 6 GB, un spațiu de stocare de minimum 64 GB și un Snapdragon 845. Deși această combinație poate diferi în funcție de regiune, deoarece versiunile internaționale vor include procesorul Exynos 9810 de la Samsung. De asemenea, camerele foto vor fi minim camere duale de 12 MP pe spate și de 8 MP în față. Bateria posibil la o capacitate de 4.000 mAh, iar sistemul de operare Android 8.(X) Oreo va fi acolo.

În sfârșit, Galaxy Note 9 este așteptat în cel puțin cinci opțiuni de culori: Black Midnight, Blue Coral, Orchid Gray, Teddy Brown și Titanium Gray. Samsung a anunțat lansarea pentru 9 august și conform unor ultime informații, din Coreea de Sud de la ETNews, va fi pe piață din 24 august.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...