Au apărut fotografii cu aşa zisul cadru metalic al lui Galaxy S5?!?

Samsung doreşte să opteze pentru metal în locul plasticului

2103

S-a zvonit de multe ori că Samsung doreşte să opteze pentru metal în locul plasticului cu aspect ieftin cu care au fost prezentate până acum creaţiile Samsung. Pentru Galaxy S5, se pare că Samsung se află în căutarea unor furnizori de carcase de metal. Fotografiile în cauză au fost obţinute de Nowhereelse.fr de la cineva care lucrează pentru un subcontractor pe care compania Samsung l-a ales pentru furnizarea de cadre metalice.

Folosirea unui cadru metalic în locul plasticului ar duce la o rezistență mai mare a telefonului și de asemenea la un aspect exterior mai elegant și mai plăcut. Suntem siguri că în viitor o combinație plastic-metal sau poate doar metal, posibil aluminiu, se va regăsi pe mai multe modele de telefoane Samsung.

Deocamdată nu există nicio dovadă că acestea au fost create pentru un dispozitiv Samsung, mai ales pentru că Samsung Galaxy S5 se află într-un stadiu incipient de dezvoltare. Există şi câteva discrepanţe în ceea ce priveşte rama metalică: orificiul pentru cameră se află pe lateral şi nu în centrul carcasei, mufa pentru căşti se află în partea de jos, iar spaţiul pentru portul USB nu pare suficient de mare pentru un port USB 3.0.

Informații despre acest cadru vor mai apărea, la fel și despre Samsung Galaxy S5. Vom fi pe fază și o să vă informăm imediat ce aflăm alte noutăți despre viitorul telefon Samsung.

SURSĂNowhereelse.fr