Acasă Stiri Noi fotografii cu Galaxy S9 care dezvăluie designul său

Noi fotografii cu Galaxy S9 care dezvăluie designul său

Samsung Galaxy S9 este dezvăluit aproape în totalitate de noile fotografii apărute pe site-ul german WinFuture și prin contribuția lui Roland Quandt. Fotografiile permit observarea îndeaproape a smartphone-ului care va fi prezentat oficial la MWC 2018 în data de 25 februarie.

Galaxy S9, cu ecranul său fără margini, va fi disponibil în trei culori la prezentarea sa: negru, albastru și noua culoare violet.

Așa cum era de așteptat, design-ul în sine este destul de similar cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, cu rama inferioară considerabil mai mică.

Imaginile confirmă prezența unui singur senzor de fotografie pe Galaxy S9 și unei camere foto duble pe S9+.

După cum era de așteptat, cititorul de amprente își schimbă locul și se află acum sub camerele foto și nu lângă.

Toate informațiile de până acum afirmă că S9+ are o cameră dublă iar camera de pe ambele modele va avea o diafragmă variabilă de f / 1,5 și f / 2,4. Acest lucru va duce la performanțe sporite atât în condiții de lumină scăzută, cât și în condiții normale.

Samsung Galaxy S9 nu depășește prea mult pe Galaxy S8 din punct de vedere al designului. Ar trebui să fie puțin mai subțire, menținând o mufă de 3,5 mm și adăugând difuzoare stereo. Compania va introduce în sfârșit difuzoare stereo la smartphone-urile sale emblematice cu S9. Reglate de AKG, difuzoarele stereo vor furniza sunet surround.

Sunetul Surround, este un sistem audio multicanal utilizat pentru proprietatea sa de a da spațialitate sunetului, punându-l astfel pe auditor în centrul perimetrului sonor.

În 1984, AKG a fost listată la bursa din Viena și a avut unele dintre cele mai tranzacționate acțiuni. În 1994 AKG a fost achiziționată de compania americană Harman International Industries. În 2016 Harman a fost cumpărată de Samsung Electronics.

Nu au fost făcute noi dezvăluiri în aceste ultime scurgeri de fotografii ale lui Galaxy S9 în ceea ce privește specificațiile. Galaxy S9 va avea un ecran de 5,8 inch iar Galaxy S9+ unul de 6,2 inch și rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, 18,5: 9 aspect ratio.

Procesorul Exynos 9810 va fi în cele mai multe piețe și vor avea 3.000mAh și 3.500mAh capacitatea bateriei. S9 va avea 4 GB de memorie RAM, în timp ce Galaxy S9+ va primi 6 GB. Ambele modele vor fi disponibile și într-o variantă dual SIM.

Suntem la mai puțin de o săptămână de la lansarea oficială a Galaxy S9 și S9+. Deja știm ce să așteptăm de la Galaxy S9. Dar oare nu ne va face Samsung și o surpriză? Vom vedea pe 25 februarie la Barcelona.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...