Fotografii și detalii cu Galaxy Note 7 recondiționat

1975

Recent, Samsung Electronics a anunțat că toate modelele Galaxy Note 7, vor intra într-un proces de recondiționare, vizând în special gabaritul bateriei.

Noua baterie va avea 3.200 mAh, iar telefoanele recondiționate vor fi vândute în special pe piețele emergente (India și Vietnam).

Conform SamsungVN.com, Samsung nu a oferit foarte multe detalii despre aceste telefoane recondiționate, dar compania sud-coreeană a promis că va face tot posibilul pentru a salva unele componente utilizabile de la Note 7 și va vinde telefoanele recondiționate.

Acum au apărut imagini, prin intermediul SamsungVN.com, cu ceea ce se presupune a fi Galaxy Note 7 refăcut de către Samsung.

Receptorul din imagini rulează Android 7.0 Nougat și poartă numărul de model SM-N935.

Galaxy Note 7 renovat cu cod SM-N935 (codul vechi este SM-N930) ar putea fi însoțit de litera R, Samsung Galaxy Note 7R.

Capacitatea bateriei este de asemenea listată cu 3.200 mAh. Varianta originală a telefonului avea capacitatea bateriei de 3.500 mAh.

 Alessandro Volta (1745-1827) fizician italian, a inventat bateria electrică. În anul 1801 Napoleon îl invită la Paris și îi acordă statutul de membru al Institut de France și îl numește conte, iar mai târziu senator al Lombardiei, în 1810. Cea mai mare onoare a primit-o din partea comunității oamenilor de știință, care, în cinstea lui, au numit unitatea de măsură pentru tensiunea electrică  – „volt”. 

Reamintim că au fost zvonuri în ultimul timp că renovatul Note 7 va veni cu o baterie mai mică decât originalul.

Dacă dimensiunea redusă a bateriei va rezista bine în utilizarea în viața reală rămâne de văzut, și există momentan chiar întrebarea dacă unitatea renovată va merge de fapt, la vânzare.

Zvonul inițial a sugerat că modelul renovat va fi vândut în India și Vietnam, și deși un angajat Samsung India a negat zvonul, dar, faptul că imaginile provin de pe site-ul SamsungVN (un fan-site vietnamez care nu este legat în mod oficial de Samsung) sugerează că Note 7, ar putea merge la vânzare în această țară. Nu ar fi de mirare, pentru că Samsung asamblează în prezent multe din smartphone-urile sale în Vietnam, astfel încât relansarea lui Galaxy Note 7 pe această piață ar fi mult mai ușoară decât în ​​alte piețe. Nu se știe dacă Samsung va primi permisiunile guvernamentale necesare pentru a vinde telefoanele renovate.

Se pare că disponibilitatea sa nu este limitată la doar câteva piețe, deoarece există o mulțime de oameni care ar dori să cumpere Galaxy Note 7 chiar și recondiționat.

Samsung Galaxy Note7 reconditionat va avea cel mai probabil aceleași specificații, cu un procesor Exynos 8890, 4GB RAM și 64GB memorie internă, certificare IP68, camere de 15MP spate și 5 MP față, cu la fel de mulți senzori și multe facilități.

VIASamMobile