Acasă Stiri Fotografii și detalii cu Galaxy Note 7 recondiționat

Fotografii și detalii cu Galaxy Note 7 recondiționat

Recent, Samsung Electronics a anunțat că toate modelele Galaxy Note 7, vor intra într-un proces de recondiționare, vizând în special gabaritul bateriei.

Noua baterie va avea 3.200 mAh, iar telefoanele recondiționate vor fi vândute în special pe piețele emergente (India și Vietnam).

Conform SamsungVN.com, Samsung nu a oferit foarte multe detalii despre aceste telefoane recondiționate, dar compania sud-coreeană a promis că va face tot posibilul pentru a salva unele componente utilizabile de la Note 7 și va vinde telefoanele recondiționate.

Acum au apărut imagini, prin intermediul SamsungVN.com, cu ceea ce se presupune a fi Galaxy Note 7 refăcut de către Samsung.

Receptorul din imagini rulează Android 7.0 Nougat și poartă numărul de model SM-N935.

Galaxy Note 7 renovat cu cod SM-N935 (codul vechi este SM-N930) ar putea fi însoțit de litera R, Samsung Galaxy Note 7R.

Capacitatea bateriei este de asemenea listată cu 3.200 mAh. Varianta originală a telefonului avea capacitatea bateriei de 3.500 mAh.

 Alessandro Volta (1745-1827) fizician italian, a inventat bateria electrică. În anul 1801 Napoleon îl invită la Paris și îi acordă statutul de membru al Institut de France și îl numește conte, iar mai târziu senator al Lombardiei, în 1810. Cea mai mare onoare a primit-o din partea comunității oamenilor de știință, care, în cinstea lui, au numit unitatea de măsură pentru tensiunea electrică  – „volt”. 

Reamintim că au fost zvonuri în ultimul timp că renovatul Note 7 va veni cu o baterie mai mică decât originalul.

Dacă dimensiunea redusă a bateriei va rezista bine în utilizarea în viața reală rămâne de văzut, și există momentan chiar întrebarea dacă unitatea renovată va merge de fapt, la vânzare.

Zvonul inițial a sugerat că modelul renovat va fi vândut în India și Vietnam, și deși un angajat Samsung India a negat zvonul, dar, faptul că imaginile provin de pe site-ul SamsungVN (un fan-site vietnamez care nu este legat în mod oficial de Samsung) sugerează că Note 7, ar putea merge la vânzare în această țară. Nu ar fi de mirare, pentru că Samsung asamblează în prezent multe din smartphone-urile sale în Vietnam, astfel încât relansarea lui Galaxy Note 7 pe această piață ar fi mult mai ușoară decât în ​​alte piețe. Nu se știe dacă Samsung va primi permisiunile guvernamentale necesare pentru a vinde telefoanele renovate.

Se pare că disponibilitatea sa nu este limitată la doar câteva piețe, deoarece există o mulțime de oameni care ar dori să cumpere Galaxy Note 7 chiar și recondiționat.

Samsung Galaxy Note7 reconditionat va avea cel mai probabil aceleași specificații, cu un procesor Exynos 8890, 4GB RAM și 64GB memorie internă, certificare IP68, camere de 15MP spate și 5 MP față, cu la fel de mulți senzori și multe facilități.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...