Acasă Stiri Fotografii și detalii cu Galaxy Note 7 recondiționat

Fotografii și detalii cu Galaxy Note 7 recondiționat

Recent, Samsung Electronics a anunțat că toate modelele Galaxy Note 7, vor intra într-un proces de recondiționare, vizând în special gabaritul bateriei.

Noua baterie va avea 3.200 mAh, iar telefoanele recondiționate vor fi vândute în special pe piețele emergente (India și Vietnam).

Conform SamsungVN.com, Samsung nu a oferit foarte multe detalii despre aceste telefoane recondiționate, dar compania sud-coreeană a promis că va face tot posibilul pentru a salva unele componente utilizabile de la Note 7 și va vinde telefoanele recondiționate.

Acum au apărut imagini, prin intermediul SamsungVN.com, cu ceea ce se presupune a fi Galaxy Note 7 refăcut de către Samsung.

Receptorul din imagini rulează Android 7.0 Nougat și poartă numărul de model SM-N935.

Galaxy Note 7 renovat cu cod SM-N935 (codul vechi este SM-N930) ar putea fi însoțit de litera R, Samsung Galaxy Note 7R.

Capacitatea bateriei este de asemenea listată cu 3.200 mAh. Varianta originală a telefonului avea capacitatea bateriei de 3.500 mAh.

 Alessandro Volta (1745-1827) fizician italian, a inventat bateria electrică. În anul 1801 Napoleon îl invită la Paris și îi acordă statutul de membru al Institut de France și îl numește conte, iar mai târziu senator al Lombardiei, în 1810. Cea mai mare onoare a primit-o din partea comunității oamenilor de știință, care, în cinstea lui, au numit unitatea de măsură pentru tensiunea electrică  – „volt”. 

Reamintim că au fost zvonuri în ultimul timp că renovatul Note 7 va veni cu o baterie mai mică decât originalul.

Dacă dimensiunea redusă a bateriei va rezista bine în utilizarea în viața reală rămâne de văzut, și există momentan chiar întrebarea dacă unitatea renovată va merge de fapt, la vânzare.

Zvonul inițial a sugerat că modelul renovat va fi vândut în India și Vietnam, și deși un angajat Samsung India a negat zvonul, dar, faptul că imaginile provin de pe site-ul SamsungVN (un fan-site vietnamez care nu este legat în mod oficial de Samsung) sugerează că Note 7, ar putea merge la vânzare în această țară. Nu ar fi de mirare, pentru că Samsung asamblează în prezent multe din smartphone-urile sale în Vietnam, astfel încât relansarea lui Galaxy Note 7 pe această piață ar fi mult mai ușoară decât în ​​alte piețe. Nu se știe dacă Samsung va primi permisiunile guvernamentale necesare pentru a vinde telefoanele renovate.

Se pare că disponibilitatea sa nu este limitată la doar câteva piețe, deoarece există o mulțime de oameni care ar dori să cumpere Galaxy Note 7 chiar și recondiționat.

Samsung Galaxy Note7 reconditionat va avea cel mai probabil aceleași specificații, cu un procesor Exynos 8890, 4GB RAM și 64GB memorie internă, certificare IP68, camere de 15MP spate și 5 MP față, cu la fel de mulți senzori și multe facilități.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...