Fotografii cu Galaxy A6+, design asemănător cu seria Galaxy J

1305

Un nou set de fotografii pare să ne prezinte în întregime pe Samsung Galaxy A6+. Se zvonea de ceva vreme ca Samsung va lansa o noua serie de dispozitive Galaxy A care să fie vândută alături de fratele mai mare din această gamă Samsung Galaxy A8. Și, după o serie de scurgeri anterioare, acest ultim set de fotografii ne dezvăluie designul lui Galaxy A6+ din mai multe unghiuri.

După ce vedem în aceste fotografii, Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ par a fi o combinație între seria Samsung Galaxy A din 2018 și gama Galaxy J.

Confirmând zvonurile anterioare, partea frontală a smartphone-ului este împodobită cu un ecranul cu raport de aspect de 18: 9, ceea ce înseamnă în cele din urmă că eliminarea butonului fizic de acasă coincide cu stilul de design văzut pe Galaxy A8. Cu toate acestea, privind în spate, asemănările se cam termină cu totul. În schimb, dispozitivul are acum câteva repere de design, împrumutate de la seria de telefoane Galaxy J, cu o construcție din aluminiu și benzile de antenă specifice acestei serii a companiei Samsung.

În plus, imaginile confirmă acest lucru, sunt și o serie de noi opțiuni de culoare, noul smartphone Samsung Galaxy A6 fiind disponibil atât în negru, cât și în auriu, precum și o nouă variantă albastru electric. Acest electric blue care are o nuanță mai închisă decât varianta albastră a modelului Galaxy A5 / A7 din 2017, va înlocui, cel mai probabil, culoarea albastră (Blue Mist) folosită de Samsung anul trecut.

Câinii și pisicile, disting numai două culori, galben și albastru. Albinele văd numai culorile albastru și verde, iar datorită capacității lor de a vedea lumina UV, pot detecta mai ușor nectarul de pe flori. Șopârlele Gecko disting culorile de 350 de ori mai bine decât omul!

Noul Galaxy A6+ este de așteptat să fie lansat alături de de fratele său Galaxy A6 mai târziu în acest an. În ceea ce privește dotarea internă, procesorul Samsung Exynos 7870 este pregătit să alimenteze pe A6, în timp ce Qualcomm Snapdragon 625 va fi prezent în versiunea Galaxy A6+. De asemenea, din punct de vedere al memoriei, Galaxy A6 va avea 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, în timp ce Galaxy A6+ va avea 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă, împreună cu un slot microSD.

Samsung nu a făcut încă nici un comentariu în ceea ce privește gama viitoare, dar având în vedere stilul de design inspirat de Galaxy J, care este prezent în aceste fotografii, se pare că zvonurile anterioare sunt adevărate. La urma urmei, au fost mai multe voci care au susținut că linia Galaxy A6 ar fi pur și simplu redenumirea modelelor Samsung Galaxy J8 și J8+ pentru anumite piețe.

SURSĂPhoneArena