Primele fotografii cu Samsung Galaxy Fold 2 cu design clamshell

1181
Sursa Foto: weibo.cn

Primele fotografii ale telefonului pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Fold 2 au venit din China. Acesta va fi primul pliabil Samsung, cu un design tip clamă, care va fi mult mai ieftin decât primul Fold. Samsung Galaxy Fold este disponibil și în România și cel mai probabil va fi și urmașul său.

Primul Galaxy Fold  este un tip de telefon care se deschide într-un format tip tabletă. Cu toate acestea, Samsung abordează acum o altă idee pentru telefonul pliabil, nu este nouă, un vechi design familiar tip clamă. Acum acest Samsung Galaxy Fold 2, așa îl numim de dragul comodității dar nu știm dacă se va numi așa, a apărut în primele fotografii.

Un afișaj exterior mai mic pe Samsung Galaxy Fold 2

Aceste fotografii au apărut pe site-ul Weibo în China și au fost preluate de noi de la GalaxyClub. Deși balamalele nu sunt foarte clare pe aceste fotografii, par asemănătoare cu cele de la Fold. Ceea ce este deosebit de izbitor este faptul că nu pare să existe un afișaj complet la exterior. Sau cel puțin aceste fotografii nu arată asta.

Departamentul foto ce apare aceste fotografii arată mai mult ca modulul de cameră din, de exemplu, Samsung Galaxy A20e. Chiar dacă au fost zvonuri că modulul camerelor foto va fi apropiat de seria Galaxy S11, este greu să ne imaginăm acest lucru, cel puțin din aceste fotografii.

Weibo este cel mai cunoscut și cel mai influent site de micro-blogging din China. Weibo este un hibrid între Twitter și Facebook. Este utilizat de aproximativ 30% dintre utilizatorii de Internet din China, atingând o penetrare apropiată de cea a lui Twitter în Statele Unite.

Vedem și un ecran Infinity-O la pliantul Samsung, cu o gaură centrală în genul seriei Galaxy Note 10. În plus, marginile care înconjoară ecranul lui Galaxy Fold 2 sunt cam groase. Ca amintire, aceste frontiere erau deja vizibile în videoclipul oficial publicat de Samsung la sfârșitul lunii octombrie. Regretăm, de asemenea, prezența unei bărbii destul de pronunțate în partea inferioară a ecranului.

Baterii mai mici pe Galaxy Fold 2 față de originalul Fold

Aceste fotografii par reale, dar în ce stadiu de dezvoltare este acest prototip nu știm. Cu premisa că unele detalii pot varia în versiunea destinată vânzării – nu este exclus ca acesta să fie un prim prototip al smartphone-ului – imaginile confirmă ceea ce fusese deja anticipat de zvonurile anterioare. În acest fel mai pot apărea unele modificări, presupunem nu foarte mari, până la definitivarea produsului final.

Fotografiile subliniază și ceea ce am văzut deja la Motorola RAZR 2019, acesta neavând baterii prea mari. Ne așteptăm la același lucru și de la Samsung Galaxy Fold 2, cu baterii mai mari față de Motorola, dar mai mici decât originalul Fold.

Conform informațiilor precedente prețul acestui smartphone pliabil va fi cu mult sub 1.000 de euro. Samsung va lansa Galaxy Fold la nivel global, având ca țel vânzarea unui mare număr de telefoane pliabile anul viitor. Data lansării pare stabilită, va fi 18 februarie 2020, alături de seria Galaxy S11.