Fotografii oficiale cu Galaxy Note 10+ și Galaxy Watch Active 2

1103
Sursa Foto: via 9to5google.com

Cu aproximativ trei săptămâni înainte de lansarea seriei Note 10 au apărut și primele fotografii oficiale cu Samsung Galaxy Note 10+. Tot în fotografii oficiale a apărut și smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2 și, cel mai probabil acestea vor fi lansate împreună.

Samsung Galaxy Note 10+ apare într-o fotografie în care vedem foarte clar partea superioară a telefonului. Fotografia publicată inițial de Evan Blass – @evleaks, a fost preluată de site-ul 9to5google. Datorită unei imagini de fundal colorate, camera frontală de pe ecranul Infinity-O arată uimitor. Cu toate acestea, datorită unghiului din care a fost făcută fotografia, Samsung a ascuns în mod inteligent rama superioară și inferioară a ecranului. Aceste margini, chiar dacă sunt minime, vor fi vizibile mult mai clar când telefonul este privit din față.

Probabil Galaxy Note 10 și Galaxy Watch Active 2 vor fi lansate în același timp

Așezat deasupra pe ecran este stiloul S Pen de o culoare albastru / purpuriu, care se potrivește cu schema de culori a restului dispozitivului. Această fotografie este una oficială de la Samsung. Spunem acest lucru datorită stilului de text Samsung Galaxy Note 10+ scris în diagonală.

La Galaxy Note 10+ în afară de tava SIM și de microfon, vedem ceva ce pare a fi un blaster IR, chiar deasupra găurii centrale de pe ecran. Blasterul IR este pe cale de dispariție. Huawei este printre puținii producători ce mai include așa ceva pe smartphone-uri. Nu este sigur dacă modelele mai mici Galaxy Note 10 vor avea acest blaster IR sau este exclusiv pe Note10+. Totuși, considerăm că este o componentă hardware foarte bună. Ultimele telefoane Galaxy Note care au un blaster IR au fost Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge.

Primul smartwatch lansat de Samsung a fost Samsung Galaxy Gear. A fost prezentat la data de 4 septembrie 2013. Inițial lansat ca dispozitiv bazat pe Android, Samsung a înlocuit sistemul de operare cu Tizen prin actualizarea software-ului în mai 2014. Urmașul lui Samsung Galaxy Gear este Samsung Gear S2.

Galaxy Watch Active 2 cu un ecran cu afișaj analogic

La scurt timp, același Evan Blass a împărtășit, de asemenea, o imagine cu smartwatch-ul Samsung Galaxy  Watch Active 2. Este asemănătoare ca stil cu o fotografie apărută anterior a acestui ceas inteligent. Cu toate acestea, acum vedem varianta de culoare roz-auriu care este potrivită cu brățara din silicon la fel de roz.

Diferența vizuală notabilă față de originalul Galaxy Watch Active este butonul de sus, acum alungit și în formă de pilulă. Butonul de jos este rotund. Watch Active 2 arată foarte elegant cu acest afișaj analogic, în timp ce ecranul are un cadru cu un design remarcabil.

Având în vedere că stilul de redare a celor două fotografii se potrivește, este foarte posibil ca smartphone-ul Galaxy Note 10+ și ceasul Galaxy Watch Active 2 să fie anunțate împreună pe 7 august. La fel a procedat Samsung cu originalul Watch Active lansat la începutul acestui an împreună cu seria Galaxy S10.