Fotografii cu Samsung Galaxy S20+ 5G, confirmă mai multe lucruri

830
Sursa Foto: xda-developers.com

Următorul eveniment de lansare de smartphone-uri pentru Samsung, „Samsung Unpacked 2020” se află la doar câteva săptămâni. Pe 11 februarie, Samsung trebuie să dezvăluie trio-ul de telefoane emblematice Galaxy S20, precum și un nou smartphone pliabil. În timp ce ne apropiem de evenimentul de lansare, am văzut deja câteva imagini ale presupusului telefon pliabil Galaxy Bloom, se pare că se va numi Samsung Galaxy Z Flip și câteva redări bazate pe CAD ale seriei Galaxy S20. Acum au apărut fotografii cu Galaxy S10+ 5G.

Cu toate acestea, până în prezent, nu am văzut nicio fotografie cu un adevărat Galaxy S20, chiar dacă la nivel de prototip. Acum, prin intermediul colegilor noștri de la XDA Developers, putem să vă oferim primele imagini live ale flagship-ului Samsung 2020. Este vorba despre Samsung Galaxy S20+ 5G.

Samsung Galaxy S20+ 5G fără buton fizic dedicat lui Bixby

Imaginile de mai sus au fost primite de Max Weinbach de la o sursă care dorește să rămână anonimă. Site-ul de mai sus a făcut unele modificări ale imaginii pentru a proteja sursa, dar niciuna nu are impact mare asupra fotografiei și putem vedea designul lui Samsung Galaxy S20+ 5G. În imaginea unde apare spatele telefonului, primul lucru care iese în evidență este configurarea camerelor foto. Putem vedea un total de 4 camere, un bliț și un orificiu care arată ca o gaură pentru microfon.

Microfonul din spate ar putea ajuta funcția de zoom Samsung. De asemenea, ar putea ajuta la îmbunătățirea calității audio în videoclipuri în general, ceea ce este considerat un punct slab la Galaxy Note 10. În partea dreaptă a telefonului putem vedea un buton balansoar de volum și un buton de pornire. Nu există niciun buton Bixby spre deosebire de seria anterioară Galaxy S10.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Portalul XDA este o sursă permanentă pentru știrile privind dezvoltarea sistemului Android și a telefoanelor mobile. XDA Developers este deținut compania JB Online Media cu sediul în SUA.

Un ecran mai puțin curbat pe Samsung Galaxy S20+ 5G

Partea din față a afișajului ne prezintă niște margini foarte mici. Ecranul Infinity-O pare mult mai puțin curbat decât înainte. Conform sursei de unde provine fotografia, ecranul se simte mai plat – aproape similar cu Pixel 2 XL. Samsung se pare că a optat pentru sticla 2.5D în locul sticlei obișnuite curbate. Locașul găurii pentru camera frontală este poziționat central și este mai mic decât la Galaxy Note 10. La fel ca Galaxy S10 și Galaxy Note 10, Galaxy S20+ va veni cu un protector de ecran preinstalat.

Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate în câteva variante diferite în întreaga lume. Vor fi variante de 4G și 5G, variantele 5G și 4G LTE ale acestor dispozitive vor arăta la fel, dar probabil piața americană va primi doar variantele 5G. În SUA, seria Galaxy S20 va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865 (asociat cu modemul Snapdragon X55). În afara SUA, telefonul este de așteptat să împacheteze procesorul Samsung Exynos 990. Probabil Samsung Galaxy S20+ 5G se va lansa și în țările unde nu este accesibilă deocamdată rețeaua 5G.