Specificațiile și fotografii cu Galaxy S20 Fan Edition au apărut online

557
Sursa Foto: via droid.news

Încă așteptăm ca Galaxy S20 Fan Edition (cunoscut anterior ca S20 Lite) să vadă lumina zilei. Acum au apărut noi informații despre acest viitor smartphone Samsung dar și fotografii. Cu această ocazie aflăm mai multe despre Samsung Galaxy S20 Fan Edition.

Pricebaba și @OnLeaks au împărtășit câteva specificații pentru telefon și unele randări care arată cum ar trebui să arate telefonul atunci când apare pe piață. După cum era de așteptat, aceasta va fi o versiune ușor mai mare, dar mai accesibilă a modelului standard Samsung Galaxy S20.

Conform acestei scurgeri de informații, momentan neconfirmate, ecranul va avea dimensiuni cuprinse între 6,4 și 6,5 inch. Samsung Galaxy S20 are un ecran cu diagonala de 6,2 inch. Ecranul va fi de tip Super AMOLED Infinity-O cu un orificiu în partea de sus pentru camera selfie. În partea din spate, există un modul foto cu trei camere.

Galaxy S20 Fan Edition cu o conectivitate 5G

Pare aproape sigur că procesorul Snapdragon 865 va alimenta modelul Fan Edition, sau Exynos 990, în funcție de regiune, conform site-ului TechRadar. Pot fi disponibile modele cu 6 / 8GB de memorie RAM, stocarea fiind de 512GB cu posibilitatea estinderii prin Micro-SD.

Se pare că aceste fotografii recent apărute sunt o reprezentare destul de exactă a ediției Galaxy S20 Fan Edition. Probabil sursa @OnLeaks, cu referințe bune privind informațiile despre Samsung, se bazează pe informații privilegiate cu privire la dimensiunile sale. Vorbind despre acest lucru aflăm că acest smartphone Android are dimensiunile 161 x 73 x 8 mm.

@OnLeaks este pseudonimul sub care scrie pe Twitter, Steve Hemmerstoffer. Este un blogger francez de reputație mondială care se află la originea multor scurgeri de informații despre smartphone-uri și tablete. În general informațiile sale s-au adeverit.

Stim deja ce poate Galaxy S10 Lite, o alternativă mai ieftină la seria S10 și în special la modelul standard Galaxy S20. Samsung se pare că repetă trucul de anul trecut și în acest an cu seria Galaxy S20. Bineînțeles lipsește numele „Lite” pentru 2020. Din mai multe surse se pare că numele va fi Samsung Galaxy S20 FE 5G.

Zvonurile anterioare sugerează că pe ecranul va avea o rată de actualizare de 120 Hz și o baterie de 4.500 mAh va fi în interior. Când vine vorba de o dată efectivă de lansare a noului telefon, luna octombrie a fost menționată în informațiile de până acum. Acest lucru ar fi la 10 luni după ce Samsung Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite au văzut lumina zilei. Probabil că Samsung vrea să facă o ușoară modificare de program. Ar avea mai multă liniște înainte de lansarea seriei Galaxy S30.