Fotografii cu Galaxy S8 Lite în roșu burgund și negru

1250

Următorul Samsung Galaxy S8 Lite a apărut în fotografii care au fost repede preluate de presă. După scurgerea de acum câteva zile prin intermediul anunțurilor comisiei americane FCC și a celei chineze TENAA, noile imagini de presă distribuite prin Weibo confirmă designul smartphone-urilor și, de asemenea, dezvăluie două variante de culoare în care va fi lansat S8 Lite.

După cum se poate vedea în imagini, designul rămâne aproape identic cu cel al modelului Samsung Galaxy S8 original. Aceasta înseamnă că un Infinity Display de 5,8 inch, cu muchii curbate va împodobi panoul din față, în timp ce spatele va continua cu designul de sticlă. De asemenea, între panouri este introdus un cadru din aluminiu, o muchie îngustă, care are din nou un buton dedicat asistentului inteligent Bixby.

La partea din spate a smartphone-ului, este prezent un obiectiv cu o singură cameră foto, deși rezoluția acestei camere se spune că este de 16 MP în loc de 12 MP. Camera din spate este însoțită de un blitz LED. În plus, și acesta este un semnal clar că Samsung a umblat la design, plasarea controversată a senzorului de amprente din spate pe clasicul de acum Galaxy S8 a fost revizuită. Senzorul de amprentă digitală va fi pe partea dreaptă a camerei și nu sub ea. Cu toate acestea, indicând faptul că smartphone-ul S8 Lite este o ofertă intermediară, plasată puțin sub Galaxy S8 normal, Samsung a ales să scoată senzorul pentru ritm cardiac din spate.

Privind la conținutul intern, informațiile recente susțin că Galaxy S8 Lite va include procesorul Snapdragon 660 de la Qualcomm. Acesta va fi cuplat atât cu memorie RAM de 4GB, cât și cu o memorie internă de 64 GB, aceasta ar trebui să poată fi extinsă prin microSD. Aparatul este așteptat să fie livrat cu Android 8.1 Oreo direct din cutie, în timp ce o baterie de 3.000 mAh va fi pe el. Cu toate acestea, în încercarea de a reduce costurile, afișajul va avea o rezoluție mai mică decât S8 original, va fi de 2220 x 1080p.

Burgund – numele vine de la regiunea Burgundia din Franța. Burgundia este recunoscută ca fiind regiunea în care se produc cele mai scumpe și mai rare vinuri din lume, obținute din Pinot Noir și Chardonnay. Burgundia produce atât vinuri roșii cât și albe.

Red Burgund a fost și este una dintre atracțiile principale ale ofertelor Samsung de smartphone-uri din China. Samsung a lansat zilele acestea și Galaxy S9 și S9+ în roșu burgund în China.

Samsung încă nu a confirmat existența dispozitivului. Dar, în prezent, informațiile indică o lansare în data de 21 mai în China. În orice caz, prezentele scurgeri de fotografii confirmă faptul că ambele variante negru și roșu burgund se află în producție. În ceea ce privește prețurile, Samsung va comercializa cel mai probabil dispozitivul în jurul valorii de 450 dolari.

Nu avem nicio informație dacă va fi lansat în afara Chinei, deși ar trebui să obținem o astfel de informație imediat ce telefonul va deveni oficial. Credem totuși, că smartphone-ul va ajunge și pe alte piețe.

SURSĂPhoneArena