Primele fotografii cu smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 4

419
Primele fotografii cu smartwatchul Samsung Galaxy Watch Active 4
Sursa Foto: OnLeaks & GizNext

Samsung Galaxy Watch Active 4 este unul dintre cele două smartwatch-uri Samsung care vor fi lansate în această vară. Acesta va fi însoțit de un alt model Samsung Galaxy Watch 4. Acum mai multe caracteristici și fotografii cu Watch Active 4 au apărut prin intermediul tipster-ului On Leaks. Ceasul inteligent Samsung pare să aibă un șasiu mai gros și curele mai late.

Samsung este așteptat să lanseze în perioada următoare două noi ceasuri inteligente în diferite modele. Vedeta lansării va fi Galaxy Watch 4, dar vom primi și un Galaxy Watch Active 4, succesorul lui Galaxy Watch Active 2. Acum, OnLeaks, în colaborare cu GizNext, a publicat primele fotografii ale noii serii purtabile Active, împreună cu câteva detalii despre caracteristicile sale. Atât Watch 4 cât și Watch 4 Active ar trebui să vină cu noul software Wear OS.

Samsung Galaxy Watch Active 4 în variante de 40 și 44 mm

După cum se vede în fotografii, Watch Active 4 păstrează afișajul circular al predecesorului său. Conform informațiilor, smartwatch-ul va avea un geam 2D ​​plat. Cele mai notabile schimbări pot fi văzute în designul cadrului, butoanelor și curelei. Ceasul în sine pare ceva mai gros decât Samsung Galaxy Watch Active 2. Cele două butoane de pe marginea din dreapta a dispozitivului au, de asemenea, o formă diferită.

Conform AndroidAuthority, carcasa lui Galaxy Watch Active 4 este fabricată din aluminiu. Acesta va veni în dimensiuni de 40 mm și 44 mm, la fel ca Galaxy Watch Active 2. Ceasul inteligent este, de asemenea, prezentat în patru culori diferite: verde, negru, argintiu și auriu. Cu toate acestea, nuanțele prezentate în aceste randări nu sunt 100% sigure. Samsung poate decide să lanseze ceasul inteligent și în altă culoare.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007. Este cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android. Este una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri centrate pe Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii, forumuri de discuții și multe altele.

În ceea ce privește caracteristicile, scurgerea sugerează că Samsung Galaxy Watch Active 4 va purta noul software Wear OS 3.0. Samsung și Google au colaborat pentru a revigora Wear OS, iar noul ceas inteligent ar trebui să fie unul dintre primele articole purtabile cu noul sistem de operare.

Sunt informații că ceasul va folosi un procesor de 5 nm. Deci nu poate fi unul dintre procesoarele Qualcomm Snapdragon Wear 4100 de 12 nm sau Samsung Exynos 9110 de 10 nm, pe care rulează Galaxy Watch Active 2. Din păcate, nu știm informații despre caracteristicile de sănătate și fitness ale ceasului.