Primele fotografii cu Galaxy Z Fold 6 arată un nou design

171
Primele fotografii cu Galaxy Z Fold 6
Sursa foto: via phonearena.com

Acum că seria Galaxy S24 a fost lansată încep deja să apară primele zvonuri despre viitoarele telefoane pliabile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Cum Samsung s-a întrecut pe sine cu seria Galaxy S24 și viitoarele pliabile ale companiei sud-coreene au nevoie de ceva pentru a le facă să strălucească și mai mult la lansare. Acum au apărut primele randări cu Fold 6 și vedem un pliabil tip carte complet reproiectat.

Noile randări, ajunse la noi prin intermediul PhoneArena, au fost create de leakerii David Kowalski și Pigtou. Din ce vedem în aceste fotografii Samsung Galaxy Z Fold 6 va fura din nou lumina reflectoarelor în fața produselor pliabile venite din China.

Galaxy Z Fold 5 este unul dintre cele mai bune pliabile de pe piață în acest moment. Dar, să fim sinceri, talia foarte subțire a noilor telefoane pliabile din China ne duce cu gândul la ele. Revenind la siluetă, telefonul Honor Magic V2 este, de exemplu, extrem de subțire. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Z Fold 5 vs Honor Magic V2, două telefoane excelente de ultimă generație!

Samsung se pare că s-a cam săturat de grosimea (grăsimea) lui Fold 5, sugerează un brevet depus recent de companie. Următorul său telefon ar putea fi considerabil mai subțire cu ecrane cu un nou raport de aspect. Compania nu va urmări orbește proporțiile viitorului pliabil, deoarece se pare că și-a dat seama că majoritatea oamenilor nu sunt mari fani ai telefoanelor pliabil cu ecrane foarte înalte. Mai ales cel exterior.

Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii. Este exprimat ca două numere separate cu aceeași unitate de lungime. La raportul de aspect 21: 9, un ecran este de 21 cm înălțime și 9 cm lățime.

Conform noilor informații, Galaxy Z Fold 6 va fi mai larg decât versiunea actuală, cu ecrane exterioare și interioare mai mari și rapoarte de aspect diferite decât înainte. De asemenea, Samsung poate aduce un nou tip de balama. În acest fel compania se asigură că profilul mai subțire nu afectează durabilitatea dispozitivului. Compania pare să aibă în vedere o balama cu mai multe carcase centrate în jurul ei simetric. În acest fel, sarcina de pe ecran va fi distribuită uniform.

Balamaua va oferi probabil puncte de oprire stabile, astfel încât utilizatorii să primească feedback tactil atunci când pliază/deschid telefonul. Recentele randările bazate pe acest brevet Samsung arată și un nou design al modulului foto. Camerele sunt plasate direct pe spatele dispozitivului, deși nu este clar dacă acest sistem se bazează sau nu pe informații din interiorul companiei coreene.

Deși designul actual al Fold 6 poate să nu se potrivească cu acest brevet, există o mare probabilitate ca viitorul telefon să fie mai subțire și mai lat. Modificarea dimensiunilor, împreună cu o posibilă reducere a prețului, ar putea ajuta Samsung să-și mențină dominația pe piața pliabilă.