Primele fotografii oficiale cu Galaxy S10 și Galaxy S10+

1257

Știm sigur data și locul lansării seriei aniversare Galaxy S10, 20 februarie la „Galaxy Unpacked 2019” San Francisco. Despre specificații, caracteristici, fotografii, gigantul tech nu a confirmat nimic până acum. Dar, grație unor colaboratori sau apropiați companiei sud-coreene au apărut multe informații despre viitoarea serie Galaxy S10.

Acum prin intermediul site-ului german WinFuture.de, preluat și de SamMobile dar și de alte site-uri din domeniul telefoniei mobile, avem imagini ce ar putea fi primele fotografii oficiale de presă cu Galaxy S10 și Galaxy S10+. Cei de la WinFuture au publicat randări ale modelelor Galaxy S10 și S10+ în alb, negru și verde. Acestea se presupune că sunt culorile de lansare pentru piețele europene. O culoare albastră se spune că este posibil să apară la o dată ulterioară.

Nuanțele de verde și alb revin pe telefoanele Samsung

Albul și verdele sunt două nuanțe care au mai fost folosite de Samsung pe unele smartphone-uri anterioare. Așadar cele două vor reveni în portofoliul companiei pentru smartphones Samsung. Fotografiile ne arată cum vor arăta cele două smartphone-uri Samsung vopsite în gradient. Albul pare să aibă o nuanță de albastru închis și verde amestecat.

Varianta verde, pur și simplu merge de la o nuanță mai deschisă la o culoare mai închisă de sus în jos. Bineînțeles, este posibil să nu avem fotografiile cu nuanțele 100% exacte, dar din moment ce aceste fotografii se consideră a fi randări oficiale este posibil ca acestea să arate la fel ca dispozitivele reale.

Albul este simbolul inocenței, al purității și adevărului. Este considerat simbolul păcii. Albul semnifică optimism, vindecare, nou, calm și sinceritate. În China albul este considerat culoarea de doliu. Cu toate că este vorba de fapt de „non-culoarea” veșmintelor, adică veșminte de doliu necolorate.

Multe dintre specificații și caracteristici le știm deja. Atât Galaxy S10 de 6,1 inch, cât și S10+ de 6,4 inch vor avea o setare triplă a camerei din spate; modelul S10+, mai scump și mai mare beneficiază de camere duble frontale, în timp ce S10 primește doar una. Fotografiile arată o ramă inferioară mai mare decât cea de sus. Lipsa unui senzor de amprentă digitală în aceste imagini este dovada că există un senzor de amprentă digitală in-display pe aceste telefoane. Partea din spate a ambelor modele este identică. Samsung a instalat trei camere aici dispuse orizontal, suplimentar este un LED pentru bliț și monitorul ritmului cardiac.

Samsung Galaxy S10E va avea un senzor de amprentă montat pe lateral. Galaxy S10E va veni, de asemenea, într-o opțiune de culoare galbenă pe anumite piețe. Nu sunt momentan disponibile imagini cu Galaxy S10E