Fotografii oficiale cu Galaxy S20 Ultra, are zoom 100x și Space Zoom

980
Sursa Foto: 91mobiles.com

Lansarea seriei Galaxy S20 este la mai puțin de o lună distanță, astfel încât informațiile despre ea sunt tot mai palpabile dar și palpitante. Înainte de lansarea din 11 februarie, mai multe zvonuri au încercat să dezvăluie designul smartphone-urilor seriei S20, precum și prețurile acestora. Și, bineînțeles, Samsung Galaxy S20 Ultra a fost în centrul lor.

Acum, colegii noștri de la site-ul 91Mobiles au primit fotografiile oficiale ale smartphone-ului Samsung Galaxy S20 Ultra. Sursa este cunoscutul tipster Ishan Agarwal. Aceste redări dezvăluie că smartphone-ul Samsung de top din 2020 va avea o cameră tip periscop cu zoom digital 100x, cel mai mare de până acum din domeniu. Mai mult, am aflat că smartphone-ul va fi lansat în trei opțiuni de culoare.

Începând cu designul, Galaxy S20 Ultra va avea un design de sticlă 2.5D pentru afișaj, îndepărtându-se puțin de designul din sticlă 3D ceva mai curbat aflat pe smartphone-urile premium Samsung din ultimii ani. Butonul de volum și de alimentare sunt pe partea dreaptă, în timp ce stânga a rămas fără butoane. Departamentul foto spate iese în evidență mult mai mult decât suntem obișnuiți cu smartphone-urile flagship-uri moderne.

Modulul foto de pe Galaxy S20 Ultra în două nuanțe

Pe partea din spate este locul în care lucrurile devin foarte interesante. Modulul foto arată că Samsung Galaxy S20 Ultra va avea patru camere. Acest modul este în două culori, cu o nuanță lucioasă de negru la interior și un finisaj gri mat la exterior. Cele două culori ale modulului vor diferenția camera zoom de celelalte. Camera din partea de jos este cea cu periscop și va oferi smartphone-ului un zoom optic 10x și un zoom digital 100x. „Space Zoom” va diferenția modelul Ultra de tot ce înseamnă camere foto pe smartphone-uri. Deasupra camerei tip periscop vor fi celelalte camere, una principală una Ultra-wide și una telefoto. În modulul, puțin proeminent față de spatele telefonului, în partea dreaptă se află un bliț LED și un al cincilea senzor 3D ToF, dar nu este vizibil clar în imagini.

În 2004, în Oceanul Indian la nord de Sumatra, Indonezia, a avut loc un cutremur urmat de un tsunami. A fost primul eveniment de știri la nivel mondial în care cea mai mare parte a știrilor din prima zi nu au fost relatate de agenții de presă, ci de cetățeni care au utilizat camerele telefoanelor.

În sfârșit, prețul Samsung Galaxy S20 Ultra nu mai este un mister. În ceea ce privește prețul Samsung Galaxy S20 Ultra va porni de la 1.349 euro pentru varianta de bază. Specificăm din nou, modelul Ultra va fi disponibil doar în variantă 5G! Cel puțin până acum toate informațiile spun acest lucru.

Cu toate acestea, nu este clar cât de multă stocare oferă Samsung la bord pentru varianta de bază a flagship-ului – ar putea fi 128GB sau 256GB. Prețul lui Galaxy S20 Ultra pentru varianta de 512GB este stabilit la 1.549 euro. Da, este scump, dar ultimele tehnologii costă!

Specificații Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra este dotat cu un afișaj Dynamic AMOLED Infinity-O de 6,9 ​​inch cu o rezoluție de 1.440 × 3.200 pixeli. Va avea un raport de aspect 20: 9 și o rată de actualizare a ecranului de 120Hz. Smartphone-ul va fi alimentat de procesorul Exynos 990 / Snapdragon 865 (în funcție de piață). Ca memorie va fi dotat cu până la 16GB RAM și un spațiul de stocare de până la 512GB. Are suport pentru o cantitate suplimentară de stocare de până la 1TB prin intermediul cardurilor microSD.

Camera principală este de 108MP, camera cu teleobiectiv este de 48MP și cameră ultra-lată are 12MP. Vor fi completate de un senzor 3D ToF și un obiectiv cu zoom optic tip periscop de 10x și zoom digital de 100x. Frontal va fi o cameră de 40MP, pentru apeluri video și selfie. În ceea ce privește bateria, Samsung Galaxy S20 Ultra este alimentat de o baterie de 5.000mAh. pe partea de software vine cu Android 10 bazat pe One UI 2.0 și va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Știm că Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 și Galaxy S20+ vor veni în trei opțiuni de culoare la prezentare. Acestea sunt Negru Cosmic – Cosmic Black, Gri Cosmic – Cosmic Grey și Albastru Nor – Cloud Blue.