Fotografiile oficiale cu Galaxy S23 FE au apărut înainte de lansare

155
Samsung Galaxy S23 FE Official Renders
Sursa foto: via thetechoutlook.com

Toate semnele indică o lansare în perioada imediat următoare a smartphone-ului Samsung Galaxy S23 FE. Se așteaptă ca Galaxy S23 FE să aibă un ecran Super AMOLED de 6,3 inch (16 cm), chiar dacă sunt informații și despre unul de 6,4 inch. Smartphone-ul poate include până la 8 GB de RAM și 256 GB de stocare internă și o cameră principală de 50 MP.

Mai multe redările de design 5K ale Galaxy S23 FE au apărut inițial în iunie. Am văzut atunci pentru prima dată designul dispozitivului. În plus, smartphone-ul a primit recent certificarea TENAA în China. Apariția pe TENAA a fost însoțită și de fotografii, astfel că am văzut iarăși designul smartphone-ului. În timp ce așteptăm lansarea, au apărut fotografiile oficiale ale Galaxy S23 FE, publicate de The Tech Outlook.

Galaxy S23 FE cu un design asemănător lui Galaxy S23

Noile fotografii seamănă cu cele apărut în iunie. Se poate vedea că S23 FE va avea un limbaj de design similar cu Galaxy S23 și Galaxy S23+. Viitorul Fan Edition va avea un afișaj plat cu o decupare poziționată în centru pentru camera selfie. Marginea dreaptă va include tastele de alimentare și de volum. Panoul din spate al smartphone-ului va avea trei camere dispuse vertical, însoțite de un blitz LED.

În ceea ce privește specificațiile dispozitivului, ecranul este de tip Super AMOLED cu o rezoluție Full HD+ și o rată de 120 Hz. Dispozitivul se va lansa în două configurații de procesor, în funcție de regiune, potrivit MySmartPrice. Pe piața din SUA și alte câteva, smartphone-ul va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 1. Pe celelalte piețe va fi la bord procesorul Samsung Exynos 2200. Android 13 și One UI 5.1 va fi din cutie pe viitorul telefon Fan Edition.

În ceea ce privește optica, S23 FE va avea o cameră principală de 50MP, una telefoto de 12 megapixeli și una ultra-wide de 8 MP. O cameră frontală de 10 MP se va ocupa de selfie și apeluri video. Telefonul are suport 5G, un senzor de amprentă in-display și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 25 W.

Flipkart este o companie de comerț online cu sediul în Bangalore, India. Compania s-a concentrat inițial pe vânzările de cărți online înainte de a se extinde la electronice de larg consum, modă, alimente și produse lifestyle.

Deși data de lansare a dispozitivului nu a fost încă dezvăluită de Samsung, toate datele indică sfârșitul lunii septembrie. Recent Flipkart a tachinat lansarea unui nou smartphone despre care bănuim că este Galaxy S23 FE. Portalul a publicat un teaser care constă dintr-un slogan „The Best Just Got Better – Cel mai bun tocmai a devenit mai bun”.