Samsung „Frame” un cadou de sfârșit de an recomandat de Oprah Winfrey

1591

Televizorul Samsung Lifestyle TV „Frame” a fost selectat de Oprah Winfrey în Oprah’s Favorite Things 2017, prezentat de The Oprah Magazine. Anul trecut, televizorul Samsung Serif TV a fost și el selectat pe această listă. Samsung a fost nominalizat pentru al doilea an consecutiv de revista The Oprah Magazine. Samsung Lifestyle TV „Frame” este selectat ca fiind unul dintre lucrurile preferate de Oprah Winfrey pentru sezonul sărbătorilor de iarnă 2017.

În fiecare sezon de cumpărături de vacanță, începând cu anul 2000, Oprah Winfrey și editorii The Oprah Magazine compun o listă de produse remarcabile lansate pe tot parcursul anului. Această listă este unul dintre cele mai respectate ghidurile anuale de cadouri din lume, și exercită o foarte mare influiență în Statele Unite în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou. Sunt pe această listă produse de la pijamale la deserturi și de la vase de bucătărie la electronice de ultimă generație.

În timpul emisiunii The Oprah Winfrey Show, 30 de minute de publicitate costă 1 milion de dolari.

Nu pot să cred că acest produs este un televizor„, a spus Oprah Winfrey, despre televizorul Frame.

Evaluarea pozitivă a televizorului „Frame” nu a fost făcută numai în revista Oprah Magazine, ci și în mass-media din întreaga lume. Vogue, o cunoscută revistă de modă, folosește „Modul Art” al televizorului „Frame TV” pentru a arăta opere de artă sau fotografii personale în locul unui ecran negru atunci când ecranul televizorului este oprit, „Acesta este o operă de artă”, a apărut în Vogue.

Oprah Gail Winfrey este o cunoscută vedetă și realizatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul talk-show care îi poartă numele. În prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, averea personală fiindu-i cotată la 1,5 miliarde de dolari. Este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

„Este o combinație nouă de televiziune și afișare digitală de artă”, a declarat Wired, o revistă de tehnologie din Marea Britanie.

Samsung a prezentat pentru prima oară televizorul Frame la Consumer Electronics Show 2017, de la Las Vegas. Compania sud-coreeană a spus că televizorul va fi disponibil în modele de 55-inch și 65-inch. Începând cu luna noiembrie 2017  televizorul Frame este disponibil și în varianta de 43 inch. Samsung a lansat Frame TV la IFA Berlin 2017 și a primit un răspuns foarte bun de la clienți.

SURSĂSamsung News