Samsung a lansat un nou frigider Bespoke Family Hub

485
Samsung a lansat noul frigider Bespoke Refrigerator Family Hub
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat un nou frigider BESPOKE cu funcția „Family Hub”. Bespoke Family Hub este un produs care combină inteligența artificială și Internetul obiectelor pentru a îndeplini funcții precum gestionarea materialelor alimentare, comunicarea în familie, divertisment și casa inteligentă. De când a fost lansat (2016) Samsung Family Hub a câștigat CES Innovation Award pentru inovație pentru șase ani consecutivi.

Acest frigider Family Hub a fost bine primit prin faptul că poate gestiona în mod convenabil ingredientele alimentare. Frigiderul folosește tehnologia „AI alimentară – Food AI” cu funcții precum recunoașterea automată a alimentelor și recomandări dietetice personalizate. Bespoke Family Herbs recunoaște automat alimentele și identifică de la sine diverse ingrediente depozitate, iar ingredientele recunoscute pot fi adăugate la „lista de alimente – food list” și gestionate.

Bespoke Family Hub conectat la aplicația mobilă SmartThings

În cazul funcției care propune dieta și rețeta optimă pe baza ingredientelor alimentare din lista alimentelor sau a preferințelor alimentare ale membrilor familiei, puteți selecta un total de 7 opțiuni subdivizate. Conform SamsungNewsroom, puteți alege preferința alimentară, dieta și nutriția, sau o dietă personalizată avansată.

Modul de gătit, timpul și temperatura oferite de rețetele recomandate pot fi transferate direct la cuptorul de gătit Samsung. Ingredientele necesare pot fi comandate cu ușurință online prin intermediul aplicației E-Mart Mall, permițând o experiență de bucătărie conectată. Conectând Bespoke Family Hub la serviciul „SmartThings Cooking” al aplicației mobile SmartThings, puteți utiliza funcția Family Hub oricând, de oriunde.

UX – User Experience sau experiența utilizatorului este modul în care un utilizator interacționează cu experiențele unui produs, sistem sau serviciu. Experiența utilizatorului este subiectivă. Cu toate acestea, atributele care alcătuiesc experiența utilizatorului sunt obiective.

Funcția „Vedeți interiorul – View Inside” utilizând camera din interiorul frigiderului a fost, de asemenea, actualizată. Puteți verifica interiorul frigiderului pur și simplu făcând clic pe aplicație sau atingând de două ori ecranul oprit.

Noul Bespoke Family Hub are un nou UX conceput pentru a face mai ușor și mai rapid găsirea și utilizarea serviciului dorit. Patru tipuri de servicii, cum ar fi gătit, familie, divertisment și casă inteligentă, au fost configurate pe ecran. Aplicațiile majore au fost integrate în categorii conexe și a fost adăugat un widget mare care poate fi utilizat imediat fără lansarea aplicației.

Prețuri mari pentru noile modele Samsung

Funcția „ecran de acoperire – cover screen”, care adaugă imagini atunci când produsul nu este utilizat, a fost îmbunătățită. În acest nou produs, sunt încărcate peste 120 de piese de opere de artă ale unor artiști din întreaga lume. Funcția „Atelier” a fost adăugată pentru a oferi explicații pentru fiecare lucrare, prin voce sau text. Funcția „Smart Home” care este legată de serviciul SmartThings a fost, de asemenea, îmbunătățită. Cei care dețin modele Family Hub lansate după 2017 pot utiliza noile funcții prin actualizări de software.

Noul Samsung Bespoke Family Hub este lansat ca un model independent cu 4 uși și o capacitate de 824 / 854 litri. Panoul ușii, care poate fi selectat în funcție de gust, este prezentat în 23 de culori, iar panoul cu ecran tactil este în glam navy, glam white și glam deep charcoal. Prețul din fabrică variază de la 2.650 la 4.150€ în funcție de capacitatea și specificațiile panoului de pe ușă.