Funcțiile cheie ale camerelor din seria Galaxy S22 vin în aceste aplicații

345
Functiile cheie ale camerelor seriei Galaxy S22 vin in aceste aplicatii
Sursa Foto: androidheadlines.com

Gama Galaxy S22 este în sfârșit aici și am scris pe larg despre caracteristicile noului trio de mai multe ori. Acum sunt unele lucruri pe care le explicăm mai amănunțit. Printre noile funcții ale camerelor din seria Galaxy S22 se numără un mod de noapte reînnoit, pe care Samsung îl numește „Nightography”. Compania anunță acum un parteneriat cu Snapchat, Instagram și TikTok pentru a aduce în aplicații unele dintre funcțiile de cameră ale noilor modele.

Samsung a spus că lucrează cu cele trei aplicații pentru a aduce funcții precum Night Mode menționat mai sus, zoom uniform etc. În plus, aceste aplicații de social media vor permite utilizarea teleobiectivului din seria Galaxy S22 pentru a captura fotografii și videoclipuri în aceste aplicații. Samsung nu a spus dacă aduce aceste caracteristici și altor aplicații terță parte.

În plus, utilizatorii telefoanelor din seria Galaxy S22 pot filma și videoclipuri portret direct de pe Instagram, Snapchat sau TikTok. Caracteristica video portret este destul de ingenioasă, deoarece se concentrează pe subiect în timp ce utilizează algoritmi avansați pentru a estompa fundalul în mod eficient. Samsung a spus că utilizatorii pot accesa Super HDR, stabilizarea digitală a imaginii și focalizarea automată pentru videoclipurile din camera din aplicație pe cele trei aplicații de socializare.

Funcții foto cheie din seria Galaxy S22 în mai multe aplicații

Acest lucru este mare, deoarece astfel de caracteristici sunt de obicei limitate la aplicația Samsung pentru cameră. În timp ce utilizatorii pot încărca întotdeauna imagini și videoclipuri din Samsung Gallery, acest lucru face procesul oarecum mai ușor. După cum notează Andrroidheadlines, Samsung nu a menționat alte aplicații în afară de Instagram, Snapchat sau TikTok. Acest lucru sugerează că parteneriatul ar putea fi limitat la cele mai populare trei aplicații de social media.

Snapchat este o aplicație de mesagerie multimedia folosită la nivel global. A fost creată în 2011 de Evan Spiegel, Bobby Murphy și Reggie Brown foști studenți la Universitatea Stanford. În iulie 2021 avea 293 de milioane de utilizatori activi zilnic.

În orice caz, aceasta este o caracteristică ingenioasă de inclus în gama emblematică. De fapt, este destul de surprinzător că lui Samsung i-a luat atât de mult pentru a veni cu așa ceva. Dar e mai bine mai târziu decât niciodată. Există speranțe că Samsung va lansa în cele din urmă API-uri pentru a le permite dezvoltatorilor să încorporeze aceste funcții în aplicațiile lor. Cu toate acestea, acest lucru ar putea ajunge să fie un vis.

Seria Galaxy S22 aduce o serie de schimbări față de seria precedentă Samsung a rezervat panoul din spate din sticlă pentru Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra anul trecut. Cu toate acestea, acum și Galaxy S22 are un spate din sticlă la fel ca frații săi de ultimă generație.

Toate cele trei flagship-uri au, de asemenea, sticlă Corning Gorilla Glass Victus+ cu o ramă „Armor Aluminium” de la Samsung. Acestă ramă a fost folosită inițial Flip 3 și Fold 3 anul trecut și este mai rezistentă la zgârieturi.